Публикувано Януари 14, 201016 гд Здравейте,търсих в търсачката но не намерих точно такъв проблем .. а той е следния : Като пусна камерата някой път излиза така : както стои и се оправя ? Какъв е проблема, и как може да се оправи ? iPhone 3G (Lock) (Blackra1n,Blacksn0w) 3.1.2 Благодаря предварително.
Публикувано Януари 14, 201016 гд Пробва ли с това ? [youtube:1lxhro5e]http://www.youtube.com/watch?v=ce47uDSD3rs&feature=related[/youtube:1lxhro5e]
Публикувано Януари 14, 201016 гд Автор Да за това говорих че като потупам и се оправя .. говорих със Шефа и се разбрахме .. като събер парите ще патува за София,за нова камера !
Публикувано Януари 15, 201016 гд Колегата е пропуснал да каже, че телефонът му се е целувал със земята Аз си го оправям точно както е дадено на клипа, само че ползвам по-меки повърхности
Публикувано Януари 15, 201016 гд Автор Ами телефона го имам от 2 дена .. аз не съм го изтървал - старият собственик сигорно е .
Публикувано Септември 8, 201015 гд Нищо че темата е стара.Ако така се получи да се вижда както в клипчето по-горе,било в червено или зелено(както аз съм виждал),може да се оправи като се оттегне малко болчето на притискача на камерата.Това е конкретно за 3г/с.А за 2г това което го прави пича има подобно предназначение,въпреки че не е най-доброто решение.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате