tsetsi Публикувано Ноември 7, 2012 Публикувано Ноември 7, 2012 (редактирано) Apple изненадващо реши да допълни продуктовата си гама в магазините по света с един нетипичен за компанията артикул - електрическа крушка на Philips, наречена Hue. Компанията пусна приложение, чрез което от мобилното устройство - iPhone или iPad, ще бъде контролирано осветлението вкъщи, съобщи СЕГА. Как става това? Крушките на Philips са специални. Във всяка от тях има монтиран чип, който се свързва с домашната wi-fi мрежа. През интернет и приложението на смартфона си, например, стопанинът на къщата управлява осветлението си. Всяка от крушките съдържа три светодиода - син, червен и жълт. Така крушката може да свети във всеки желан цвят. Това прави 16 милиона различни цвята, защото трите основни цвята се комбинират. Дребният проблем на тези крушки е цената - една такава крушка в Лондон ще струва 49 лири. 3 крушки в САЩ ще вървят за 200 долара, а една за $59.95. Източник - Dir.bg Дребният проблем, както го наричат за БГ е доста "дребен" при средна заплата 150 Евро! Редактирано Ноември 7, 2012 от tsetsi 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 7, 2012 Публикувано Ноември 7, 2012 Това е продукт на Eпъл или на Филипс? Приложението Philips Hue, както и крушката, също е разработено от Филипс! Не знам защо дирник бг са решили да именуват така новината си?! Епъл по тази логика са и в бизнеса с чанти 1 Цитирай
slaf Публикувано Ноември 7, 2012 Публикувано Ноември 7, 2012 3 крушки в САЩ ще вървят за 200 долара, а една за $59.95. явно като купуваш повече, даваш повече, странно 6 Цитирай
johnnybravo Публикувано Ноември 7, 2012 Публикувано Ноември 7, 2012 Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
adept Публикувано Ноември 7, 2012 Публикувано Ноември 7, 2012 3 крушки в САЩ ще вървят за 200 долара, а една за $59.95. явно като купуваш повече, даваш повече, странно 200$ са 3 крушки + ресийвър (Hue-Bridge), ел. захранване и кабел Цитирай
killer4o Публикувано Ноември 7, 2012 Публикувано Ноември 7, 2012 Victor-е, докога ще повтаряш това очевидно абсурдно твърдение? Преди не знам си колко време те бях попитал за цитат, в който се споменава за "неговия" телефон, но тогава си го пусна между ушите/очите... Сега дали ще е различно? 4 Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 8, 2012 Публикувано Ноември 8, 2012 "Епъл навлезе в бизнеса с бюра. Известният дразнител Алекс, бе принуден да скокне до ИКЕА за ново бюро, защото старото не издържа 14 килограмовия iMac + AV reciever Aiwa - така ще се окаже, че Епъл вероятно е в джойнт венчър с Ейуа и ИКЕА." Тая "статия" прилича на нещо такова. Ще си позволя да парафразирам подписа на един колега: "Внимание, този пост със сигурност съдържа ирония". 3 Цитирай
adept Публикувано Ноември 8, 2012 Публикувано Ноември 8, 2012 Саше, и мен ме дразни заглавието, но може би има зрънце истина, тъй като тия крушки се продават само и единствено от Apple Store. hue is available exclusively from Apple. Buy online from apple.com or head to your local Apple store. First, pick up the 3 bulb starter pack. It includes the bridge and everything you need to get started. Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 8, 2012 Публикувано Ноември 8, 2012 Както и други продукти от странични производители. Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 8, 2012 Публикувано Ноември 8, 2012 Ми да. Аз не съм чул Епъл да е "навлизала в бизнеса с калъфи и кейсове", заради продуктите на Белкин или Инсипио. Еб@ти изсмукването от пръсти. Препоръчвам им да се насочат към смукането на средния... 2 Цитирай
chayanne Публикувано Април 4, 2014 Публикувано Април 4, 2014 Някой да знае дали някъде в България се продават или да си търся външна доставка? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Killuminati Публикувано Април 5, 2014 Публикувано Април 5, 2014 В iStyle в мол Парадайс съм ги виждал Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.