korn3 Публикувано Април 11, 2009 Публикувано Април 11, 2009 проблема ми е следният.имам от скоро айфон,преди имах сони и много слушам музика,но и не го слушам на максимум,че главата ми гърмиоби4ам на тихичко,проблема идва,че като си го наглася да е тихо и после вече не слушам музика и си го сложа в джоба,силата на званене си остава намален,при сонито намалянето на звука за музика отстрани не носеше никакви последствия за силата на звънене. има ли решение,силата на звука да си е винаги силен пак аз да си слушам музика с каквато си искам сила? Цитирай
korn3 Публикувано Април 11, 2009 Автор Публикувано Април 11, 2009 иска код, сложих му,ама това е да застопоря какво? звука на аипода или звука на званене Цитирай
Adamov Публикувано Април 11, 2009 Публикувано Април 11, 2009 На iPod-а. Друго остава като сила така както си го настроил. Ако нагласиш слайдера на половина и го заключиш, силата на iPod-a ще е такава, а на звънене, до край. Цитирай
korn3 Публикувано Април 11, 2009 Автор Публикувано Април 11, 2009 мерси много надявам се да ми помогне Цитирай
mupo Публикувано Април 11, 2009 Публикувано Април 11, 2009 Ако силата на звънене е била докрай, пусната е музика (без значение дали е през слушалките или не) и е намалено до половината (примерно), то след спиране на музиката силата на звънене ще си е отново докрай, а не до половината. Поне така е при мен. А Volume Limit доколкото знам е да ограничиш максималната сила до която може да се усили iPod-a Цитирай
Adamov Публикувано Април 11, 2009 Публикувано Април 11, 2009 А Volume Limit доколкото знам е да ограничиш максималната сила до която може да се усили iPod-a Именно де Цитирай
korn3 Публикувано Април 11, 2009 Автор Публикувано Април 11, 2009 благодаря ви много сега ми стана ясно. Цитирай
Toni- Публикувано Април 24, 2009 Публикувано Април 24, 2009 Според мен е излишно да се слага Volume Limit, при положение, че това което каза mupo си е точно така Ако силата на звънене е била докрай, пусната е музика (без значение дали е през слушалките или не) и е намалено до половината (примерно), то след спиране на музиката силата на звънене ще си е отново докрай, а не до половината. Поне така е при мен. Така е при всички Цитирай
tigra Публикувано Юни 29, 2009 Публикувано Юни 29, 2009 А моят въпрос е подобен-говоря с някого,но ми е много силно в ухото и намалявам малко звука,приключвам разговора и силата на звънене остава намалена,много дразни,има ли изобщо някакъв начин да се оправи това и всеки звук да е за себе си,както при обикновените телефони? :neutral: Цитирай
Grievous Публикувано Юни 29, 2009 Публикувано Юни 29, 2009 Силата на звика си я усили на максимум от Settings, вкарай слушалките и влез в iPod и отново усили звука, а това в ухото ти по време на разговор си го корегирай от страничните бутони. Дано съм помогнал. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.