Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Oказва се, че не мога да ползвам 3G модема с последната версия на OS Mountain Lion ! :mad:

Закупих нова машина, клонирах я със старата и единственото приложение, което не тръгна е това.

Ако някой има опит или може да помогне бих бил благодарен. ;)

Публикувано

При мен няма ядове. Като вкараш модема, не се ли появява диск със инсталационен файл?

Публикувано

Опитах да се свържа през него, но не стана. Реших, че проблема е в приложението и инсталирах, и това, което ползвах, и едно друго, като деиснталирах предишното. Сега, когато вкарвам самия модем никъде не индикира нищо, а дори и да стартирам приложението то се стартира, но връзка не може да бъде направена. Дали някъде няма накаква забрана за това?

Публикувано

Файъруол, литъл снич, систем префренсес... Потърси?

Публикувано

Може конкретния модем да няма драйвъри и поддръжка за Mountain Lion или за новата машина.

Имах случай с един м-тел-ски модем, борих се 2 часа, накрая звъннах на съпорта, а те казаха: този модел не работи с i5/7 процесорите, нека дойде клиента да го сменим с по-нов.

Публикувано (редактирано)

Файъруол, литъл снич, систем префренсес... Потърси?

Firewall off, нямам Little snitch, не се сещам за друго :blush:

Може конкретния модем да няма драйвъри и поддръжка за Mountain Lion или за новата машина.

Имах случай с един м-тел-ски модем, борих се 2 часа, накрая звъннах на съпорта, а те казаха: този модел не работи с i5/7 процесорите, нека дойде клиента да го сменим с по-нов.

Говорих с тях... нищо. Казаха да се обърна за съпорт към дилъра на apple, голЕм майтап.

Редактирано от dedil

Сваляш си MobilePartner за MacOS, вкарваш настройките на оператора и жънеш.

Редактирано от mirror

Не цитирай последен пост, следват санкции!!!

Ще се пробвам

:zany:

Днес се консултирах с Мтел и ми казаха, че все още нямат устройства, които да работят с последната версия на OS. :mad: Имало протокол от Apple, с който американските братя казват, че не били спазени някакви си процедури от разработчиците на софта на модемите и ако не се отстранят няма да им дадат достъп! :blush::yikes:

Същевременно iStyle ми показаха устройство, което е от БТК и си работи. Уговорката ми е, че до края на седмицата ако не ми предоставят устройство, което да работи си вземат това и ми прекратяват абонамента.

:zip:

Редактирано от Alxx®
Публикувано

На твое място отдавна да съм си взел бисквитка. Нетът им е в пъти по - добър, макар и да няма покритие в цялата страна.

Публикувано

На мен ми трябва за всеки случай, back up. Ползвал съм го само веднъж, по-скоро опитах се и ядец.

Доста лоша референция за телекома :naughty3:

Публикувано

Днес сагата приключи :unsure:

От Мтел се отказаха - към момента НЕ РАЗПОЛАГАТ с устройство, което да може да работи с OS X 10.8.2 :blush:

Оставих модема и SIM -а, към него в техен офис, ще прекратят абонамента и ще ми възтановят парите от надчислените месечни такси до момента. Откровено казано не съм очаквал, че широко рекламирания като високотехнологичен телеком изостава толкова и то по именно по такъв начин

:liar:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...