kartichko Публикувано Ноември 11, 2012 Публикувано Ноември 11, 2012 С наближаването на Коледните празници знаете, че в Америка пускат страхотни оферти. Тъй като имам късмет да имам приятел, който може да ми донесе един лаптоп, смятам да се възползвам. Но възникват въпроси - той има МАС и не знам дали ще може да вкара и ПС без да плаща мито. Някой знае ли дали ще му направят проблем - може ли да каже, че ги ползва за работа (пр. тестване на софтуер) и да му се размине. Благодаря предварително. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Ноември 11, 2012 Публикувано Ноември 11, 2012 Няма да има проблем. Доколкото си спомням, може да вкарваш до 2-3 устройства от модел. Цитирай
GUA Публикувано Ноември 11, 2012 Публикувано Ноември 11, 2012 А защо трябва да казваш какво точно вкарваш? Предполагам, че ако е пс то ще е в големия багаж, за мака е малко по-сложна работата щото не може да се рискува в големия багаж, но за лично ползване не мисля, че ще има проблеми. Цитирай
asen4o0 Публикувано Ноември 18, 2012 Публикувано Ноември 18, 2012 А аз да използвам тази тема. Мога ли да поръчам iPad 4 от американския Епъл стор и да се достави до тук? В сайта им трябва да се въведе пощенски код, който пък трябва да е американски. Извинявам се за глупавия въпрос. Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Ноември 18, 2012 Публикувано Ноември 18, 2012 Няма доставка до България. Цитирай
asen4o0 Публикувано Ноември 18, 2012 Публикувано Ноември 18, 2012 И аз така си мислех, но не бях сигурен. Благодаря все пак! Цитирай
asen4o0 Публикувано Ноември 19, 2012 Публикувано Ноември 19, 2012 Мислех, че нещо съм се объркал с пощенския код. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Ноември 19, 2012 Публикувано Ноември 19, 2012 Можеш да си го поръчаш от UK стора, и да ти го докара фирма за 2-4 лв. Но цените в Европа са почти еднакви във всички страни и не си заслужава занимавката специално за айпад.. Цитирай
asen4o0 Публикувано Ноември 19, 2012 Публикувано Ноември 19, 2012 Точно за това исках от щатите. Благодаря са помощта все пак! Цитирай
bobiikonomov Публикувано Май 12, 2013 Публикувано Май 12, 2013 За да не отварям нова тема, искам да попитам, някой пазарувал ли е от http://www.macmall.com, трябва ми малко информация, доставят ли за България, има ли мито, такси и други. Регистрацията в сайта е само за Америка. Направих си експеримент, поръчах mac mini, и при плащането ме насочи да платя с акаунта ми в amazon.com. Това значи ли че ако платя стоката ще дойде, и при 800 долара примерно, колко ще е митото и таксите. Цитирай
The Shaman Публикувано Май 12, 2013 Публикувано Май 12, 2013 ДДС http://www.customs.bg/bg/page/299 Цитирай
Alxx® Публикувано Май 12, 2013 Публикувано Май 12, 2013 Ако няма кой да ти го донесе"под масата", цената не си заслужава. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.