BulgarianSS Публикувано Ноември 23, 2012 Публикувано Ноември 23, 2012 Според няколко слуха, подплътени с извадки от e-mail-и, Apple са изпратили запитване до няколко големи звукозаписни компании, със запитване да предоставят висококачествени снимки на своите изпълнители, които да бъдат използвани в галериите им, като част от новата версия на iTunes. Според въпросното запитване, iTunes 11 ще излезе през "следващите няколко дни". Спомняме си, че премиерата беше отложена от Октомви за този месец, с причината "да бъдат направени нещата както трябва". Може би именно липсата на подобно графично съдържание е бил проблема. Друг интересен момент е, дали iTunes 11 ще излезе за Windows 8 - засега няма новини по въпроса, а и е доста съмнително, Apple да направи специална Metro версия на програмата си... MacRumors 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 23, 2012 Публикувано Ноември 23, 2012 Въпросът не е "дали за уин8", а дали за ХР? 1 Цитирай
apomarinov Публикувано Ноември 25, 2012 Публикувано Ноември 25, 2012 Ехх, с нетърпение очаквах пак да сменят логото на "Comming in December" Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Ноември 25, 2012 Публикувано Ноември 25, 2012 Oткакто минах на Мак, iTunes е основният ми (да не кажа единствен) музикален плеър! С нетърпение чакам новата версия 6 Цитирай
kike09 Публикувано Ноември 26, 2012 Публикувано Ноември 26, 2012 ^Прав си, колега. Няма база за сравнение. Аз го очаквам с нетърпение, точнo защото се надявам да работи по-добре при Windows. Цитирай
MacIlian Публикувано Ноември 29, 2012 Публикувано Ноември 29, 2012 (редактирано) Много приятен интерфейс, първоначалното усещането е като за нов продукт... пп. оказа се че бутоните оприличавайки ги на бутоните в App Store приложението на устройствата ни, реших че са за индивидуално инсталиране на приложенията, но за съжаление са само за потвърждение за инсталиране и премахване на съответното приложение при следваща синхронизация, би било добре ако имаше опция за инсталиране и премахване без синхронизация Редактирано Ноември 30, 2012 от MacIlian Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Ноември 29, 2012 Публикувано Ноември 29, 2012 Излезе и ъпдейт на Remote: What's New in Version 3.0 Remote is simpler and easier with new ways to browse your library and see and edit upcoming songs with Up Next. A redesigned experience for the iPad shows all the songs in an album with the Expanded view and a more powerful search delivers results as you type. Цитирай
roll2puff Публикувано Ноември 29, 2012 Публикувано Ноември 29, 2012 CoverFlow си замина UpNext го чакам от както не ползвам Windows и Winamp. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Ноември 29, 2012 Публикувано Ноември 29, 2012 (редактирано) И не само той.. Не знам, със смесени чувства съм засега. Обновен дизайн, по-красиво изглежда и т.н. Но за 5 мин открих няколко неща, които не ми допадат или липсват спрямо предишните версии.. Липсва ми например cover art-a долу вляво. Не само, че изглежда по-добре, но и върши работа за копиране на обложката и след това поставяне в/у други песни. Преди бях свикнал като вкарвам някоя МП3-ка от finder-a с прост драг-н-дроп да я сложа в определена плейлиста. Сега трябва първо да отида на плейлисти, след това да кликна определената плейлиста и чак след това да провлача песента.. Всъщност в този момент откривам, че има опция за връщане на стария sidebar - view - show sidebar. Toва ОК, но можеше да измислят как да го направят по-user friendly и в новия дизайн.. Иначе UpNext и новият mini player са добри попълнения. п.п. При първото отваряне на стора: Редактирано Ноември 29, 2012 от DreamcatcheR 1 Цитирай
BigP Публикувано Ноември 30, 2012 Публикувано Ноември 30, 2012 И при мен се случи това със стора. Редовно се намират вече бъгове в новите им проекти... Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 30, 2012 Публикувано Ноември 30, 2012 Сега проверих, но нямам проблем. Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Ноември 30, 2012 Публикувано Ноември 30, 2012 Новият iTunes ми допада повече. Определено се нуждаеше от промяна. Цитирай
profusion Публикувано Ноември 30, 2012 Публикувано Ноември 30, 2012 (редактирано) Доста ми допада 11, особено това с отварянето на албума ала папка Редактирано Ноември 30, 2012 от profusion Цитирай
Anton Публикувано Ноември 30, 2012 Публикувано Ноември 30, 2012 На лаптопа(който не е особено мощен) и при мен магазина не се зареди правилно при първото стартиране, но след това всичко беше наред. Програмата работи по-бързо от предишната версия. Изглежда по-добре, но ме подразни това, че вече всичко е събрано в няколко бутона(менюта) - така неща, които са често използвани се достигат с 1 до няколко клика повече. Например за да добавиш песен в плейлист, трябва да се мине през контекстно меню, в което отново има 2-3 клика. Друго което забелязах е, че след ъпдейта като вързах iPhone-a, той уж се синхронизира обаче не прехвърли никакви приложения, които имах на телефона, а нямах в библиотеката. Наложи се да направя бекъп, за да направи и нормална синхронизация. Разбира се това може да не е следствие от ъпдейта, но така се случи, че го забелязах. Като цяло съм доволен от този ъпдейт, а и колкото и банално да звучи новия външен вид доста радва окото. Цитирай
kal1ch Публикувано Ноември 30, 2012 Публикувано Ноември 30, 2012 Добавянето на песни в плейлист става много лесно. Когато започнеш да драгваш песен вдясно излиза списъка с плейлисти - това го показаха още на представянето. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Ноември 30, 2012 Автор Публикувано Ноември 30, 2012 Лично на мен ми харесва. Имаше нужда от малко промени и ми харесват. Хубаво ,че го има и за XP и за Win 7...доволен съм. Цитирай
profusion Публикувано Ноември 30, 2012 Публикувано Ноември 30, 2012 Някой с новият Тюню да пробва Шифт + Рестор дали му дава да избере файл за ОС, при мен не иска.... Цитирай
ortortor Публикувано Ноември 30, 2012 Публикувано Ноември 30, 2012 Къде мога да открия transfer purchases ???? Цитирай
MacIlian Публикувано Ноември 30, 2012 Публикувано Ноември 30, 2012 File/Devices/Transfer Purchases from... 3 Цитирай
baronbg Публикувано Ноември 30, 2012 Публикувано Ноември 30, 2012 Аз ли нещо не вдявам? Коя "иконка"? Цитирай
Lyudmil Публикувано Ноември 30, 2012 Публикувано Ноември 30, 2012 Е иконката на десктопа е нова и по-яка. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.