Pe6o666 Публикувано Декември 7, 2012 Публикувано Декември 7, 2012 Дам, вече всичко си е както трябва. Тенкю! Цитирай
qnbibi Публикувано Декември 7, 2012 Публикувано Декември 7, 2012 само на мен ли ми липсва менюто за радио и радиата които ми бяха в плей лист не ми тръгват. дано не са я премахнали, ще е тъпо Цитирай
johnnybravo Публикувано Декември 7, 2012 Публикувано Декември 7, 2012 Всичко е ОК с радиото. 1 Цитирай
Lyudmil Публикувано Декември 9, 2012 Публикувано Декември 9, 2012 (редактирано) В предишната версия като маркирам песните в Music Library и долу ми показваше колко песни съм маркирал, сега това инфо го няма или не го виждам. При вас така ли е и как да разбера клко са ми песните в библиотеката, защото искам да изтрия песните от телефона (искам да видя дали са еднакъв брой - в телефона и в библиотеката) и да ги синкна отново, че Other files ми е 2ГБ. Редактирано Декември 9, 2012 от Lyudmil Цитирай
MacIlian Публикувано Декември 9, 2012 Публикувано Декември 9, 2012 Има го, View / Show (Hide) Status Bar ⌘ / 1 Цитирай
Lyudmil Публикувано Декември 9, 2012 Публикувано Декември 9, 2012 Ааа много гадно, в желанието си да изтрия 2GB в Other Files, изтрих всички снимки от телефона и после ги синкнах на ново с iTunes и сега във Photos ги имам веднъж във Photo Library и веднъж в папката, от която съм синкнал, а Camera Roll ми е празна. Има ли начин да прехвърля снимките в Camera Roll и другите две папки да ги няма? Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 14, 2012 Публикувано Декември 14, 2012 Люска, обратно в камерата става само с iFile. Цитирай
iPhoneman Публикувано Декември 14, 2012 Публикувано Декември 14, 2012 Има ли начин да прехвърля снимките в Camera Roll и другите две папки да ги няма? За прехвърляне опитай с iPhoto. Цитирай
Lyudmil Публикувано Февруари 23, 2013 Публикувано Февруари 23, 2013 iTunes 11.0.2 This update adds a new Composers view for music, improves responsiveness when syncing playlists with a large number of songs, and fixes an issue where purchases may not show up in your iTunes library. This update also includes other stability and performance improvements. For information on the security content of this update, please visit: support.apple.com/kb/HT1222. Цитирай
arm11 Публикувано Май 16, 2013 Публикувано Май 16, 2013 iTunes 11.0.3This version of iTunes comes with several new features and improvements, including: ● New MiniPlayer. MiniPlayer now includes a beautiful new view that showcases your album artwork In addition, a progress bar is now built right into MiniPlayer. ● Improved Songs View. You can now enjoy your album artwork while in Songs view. ● Multi-Disc Albums. Albums with multiple discs now appear as a single album. Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 9, 2013 Публикувано Октомври 9, 2013 Някъде водехме спор, за кастъм рестори под iTunes 11.1. Кастъм със запазен ББ, правен с редсноу и стич-нати схсх е факт: Компютърът е с УинХР, тюнс 11.1, телефонът 3гс. Цитирай
BigP Публикувано Октомври 9, 2013 Публикувано Октомври 9, 2013 (редактирано) Прави да и аз днес две 3G-та с къстъм сноу направих Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free Редактирано Октомври 9, 2013 от BigP Цитирай
blizzard Публикувано Октомври 29, 2013 Публикувано Октомври 29, 2013 Някой може ли да ми каже защо iTunes-а ми върви супер мудно? Примерно цъкам на да вляза в магазина...бави, цъкна друг таб пак супер бавно някой път забива даже. С windows 7 sp1 съм и с последната версия на iTunes. Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Октомври 30, 2013 Публикувано Октомври 30, 2013 При iTunes 11.1.2 липсва тага "info"някои има ли идея как да синхронизирам контакти или мейл? Без да се връща бакъп разбора се!!!! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.