ML16 Публикувано Януари 18, 2010 Публикувано Януари 18, 2010 Дали може да ми препоръчате blue-ray player (software) за Mac OS X 10.6? Мерси предварително! Цитирай
ivaylodj Публикувано Януари 18, 2010 Публикувано Януари 18, 2010 Не мисля, че към момента има такъв за Mac OS X. Поправете ме, ако греша. Цитирай
Raptole Публикувано Януари 25, 2010 Публикувано Януари 25, 2010 Ако просто искаш да гледаш Blu-Ray филми от някъде, то решението ти сякаш ще е Perian. Но незнам дали можеш да гледаш истински Blu-Ray. Защото те все още нямат драйвове(Blu-Ray четци на дискове). Но на теб сякаш ти трябва Perian за да може да гледаш рипнатите филми. Цитирай
Баба Гана Публикувано Април 3, 2010 Публикувано Април 3, 2010 (редактирано) По мое мнение "Plex" e най-добрия плейър за ХД, както и за "Блурей". За съжаление няма възможност да изкарва субтитрите при "Блурей" само. До колкото съм запознат, Стив Джобс не харесва този формат и отказва на разработчиците да работят върху него. Редактирано Април 3, 2010 от Баба Гана Цитирай
jackie Публикувано Януари 13, 2011 Публикувано Януари 13, 2011 Дали може да ми препоръчате blue-ray player (software) за Mac OS X 10.6? Мерси предварително! Mplayer Цитирай
Баба Гана Публикувано Януари 13, 2011 Публикувано Януари 13, 2011 (редактирано) Редактирано Януари 13, 2011 от Баба Гана Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.