Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iTunes - 12 Days of Christmas - 12 безплатни приложения от Apple

kal1ch

Recommended Posts

Освен на недоволните да препоръчам да пишат гневен мейл на Тим Кук със списък с предпочитани приложения, не знам какво друго да ви кажа. Не че харесвам Тимбърлейк, но тази година определено му беше доста силна и много хора (от тези, които си плащат за музиката) са се изкефили на подаръка. А "измислената" книга прочете ли я, че така се отнасяш към нея? Не мога да разбера защо всяка година е едно и също - всеки мрънка, че приложението, което адски много му трябва, но му се свидят $3 да го купи не е на промоция или, че не са пуснали $50-$100-ви навигации за без пари.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Викаш,шамар да е,аванта да е ;)

Не. Мисля, че си наясно какво имам в предвид. Никой не е длъжен да прави каквито и да е подаръци.

Типично по български все ще има недоволни, даже и да е аванта. Нали все сме най-компетентни...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А "измислената" книга прочете ли я, че така се отнасяш към нея?

Представи си,че избираме Store в приложението.

Щом съм избрал Bulgaria - редно е да бъде селектирано спрямо това.

Хич не искам да получавам за подарък книга,написана на език,различен от моя.

П.П.

За книги недей да ми говориш точно на мен.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хей, ама и "12 Days of Christmas" не е на български, независимо, че си избрал българския store. Сигурен ли си, че искаш да ползваш приложение на език, различен от твоя? Или операционна система като цяло? Не знам защо си мислиш, че някой трябва специално да селектира подходящи подаръци за всяка една държава, но това просто няма как да стане. Особено за незначителен пазар като нашия.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хайде вие помислете малко какво пишете, двамата! Никой не ни бил длъжен?! Е как да не е?! Нали приложението е точно за това?! За подаръци! Нямам претенции за скъпи приложения или за каквито и да било, но да ми "подаряват" безплатни, е пълен смях!!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И отново:

9upa6u7u.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз изтрих самото приложение.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добре бе, не мога да разбера как очаквате да ви подарят платено приложение... Нали за да е подарък трябва да го направят безплатно. Я вижте в AppShopper или друго подобно каква е историята на цената на подаръците и тогава се оплаквайте.

Gorgior, според регионалната информация, официалният език на приложенията в България е английски. Дори няма опция да избереш български като го публикуваш. Така че нормално е да ни подаряват приложения/книги/музика съобразени с англоговорящите пазари.

Редактирано от killer4o
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не е точно така. Sygic от €39.99 се смъкна до €14. Това си е има-няма 50 кинта.

Гога, не Sygic, ами и TomBombon да сложат, все ми е тая. Пък и за коуеуото :D не ми трябва кой знае какво. Имам платена Sygic Europe, стига ми.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

gorgior, нека се опитам пак да обясня каква е схемата с цените на приложенията, защото явно не съм се справил достатъчно добре.

1. Apple сключват договор с разработчиците за да ги включат в промоцията.

2. Малко преди деня, в който се подарява съответното приложение, цената му се сменя на $0.

(Справка в AppShopper показва, че Toca House е станала безплатна на 28.12, а Tiny Thief - на 21.12, след което на 28.12 отново се е качила. За музиката и книгите не знам как стои въпросът, но предполагам е сходно).

3. Директно следствие от 2. е, че независимо дали ползваш приложението или не, ако знаеш кой е днешният подарък, можеш да си го свалиш за без пари.

Не работя в Apple, така че не мога да гарантирам, че така се случват нещата, но моите наблюдения това показват. Така че не ни подаряват безплатни приложения, а ги правят безплатни за да ни ги подарят.

Относно езиците, съгласен съм, но там проблемът е много по-дълбок, отколкото конкретното приложение. Докато Apple не решат да инвестират в локализация на iOS, поддържане на левове като валута в App Store, добавяне на български като език за приложения, едва ли някой ще седне да подбира подходящи за българския пазар подаръци. Тъжно но факт.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз изтрих самото приложение.

Аз хич не съм го слагал...

Само ви гледам сеира тука :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Има достатъчно български книги в Store-а.

Ако желаеха-нямаше да им е толкова трудно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

За утре в някои държави Home Alone(1990, 5.5GB HD+SD)

Вече може да се свали Free.

http://www.imdb.com/title/tt0099785/?ref_=fn_al_tt_1

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

България е ОК.

Разбира се-без български буквички :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Нещо приятно най-накрая.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Интересно ми е дали сами забелязвате как всеки определя хубостта на приложението според своите нужди и интереси? Сега пак помислете колко стотин милиона са притежателите на iOS устройства. Със сигурност има повече хора, за които всеки един подарък е по-интересен и по-полезен отколкото за всички нас тук (че даже и за всички в България).

Единственият аргумент, с който съм напълно съгласен е, че можеше подаръците да са съобразени с избрания магазин, поне за които е възможно.

Курти, в кой магазин е Hugo?

Редактирано от Anton
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не-просто най-накрая нещо,което струва нещо.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Евала, страшен подарък. Аз пък ще го сваля от AppShopper. :)

7ury7uqu.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...