The Shaman Публикувано Април 7, 2013 Публикувано Април 7, 2013 Аз съм доста напред с превода и ако утре ми остане някакво време, което ме съмнява, ще го завърша на 99% 2 Цитирай
The Shaman Публикувано Април 7, 2013 Публикувано Април 7, 2013 Ето обещания по-рано превод. Суров е и правен през телефона, та предварително се извинявам за грешки и неточности. Хубавото е, че може всеки да го редактира и сподели отново тук. Разархевирате и поставяте файла от архива във var/mobile/Applications/GoogleMaps/GoogleMaps.app/en.Iproj/ като замествате вече съществуващия App.strings. 7 Цитирай
Tzvetandacov Публикувано Април 8, 2013 Публикувано Април 8, 2013 (редактирано) Ето и един свободен превод от мен за който бърза, предполагам на шамана ще е по-придържан към превода от андроид, но аз нямах под ръка и си го натъманих, на мен си ми харесва, не е пълен превод, но повечето неща са преведени. Файловете се слагат в var/mobile/Applications/GoogleMaps/Google Maps.app/en.Iproj ако използвате английско меню или в който X.Iproj език използвате за главно меню. http://dox.bg/files/dw?a=c5439b83c5 ПС. Днес я пробвах и не съм очарован, закъсняват гласовите команди, а понякога подраняват и снимката от Street view я показва прекалено късно, но да се надяваме, че е защото е още бета ! Иначе общо взето върши работа и може да се ползва, но трябва да се гледа дисплея винаги, когато ти говори, особено градско. Търсенето е безкрайно приятно ! ППС. Хайде да даря още малко радост в живота ви - MapsOpener от Cydia ще направи Google Maps вашата навигация по подразбиране - можете да си попълните адрес полето във всеки контакт без да се притиснявате как точно го въвеждате, къде ще си сложите номера на улицата, дали е ЖК или дали е на кирилица и латиница .... и после като тапнете на него се отваря в Google Maps и сте готови да потеглите натам ! Редактирано Април 8, 2013 от Tzvetandacov Цитирай
The Shaman Публикувано Април 8, 2013 Публикувано Април 8, 2013 http://bgiphone.com/topic/22163-google-maps/page__st__35 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Юли 19, 2013 Публикувано Юли 19, 2013 Ето един начин,как може да се ползва офлайн приложението !За съжаление за България още не се подържа http://modmyi.com/forums/iphone-news/827801-how-use-google-maps-2-0s-offline-map-caching-ios.html С две думи,пишете "Ok Maps" в търсачката и кешира картата 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Юли 20, 2013 Публикувано Юли 20, 2013 Странно защо за някои райони (вкл. България) не позволява. Не разбирам такова ограничение с какво е свързано.. Цитирай
gogi6 Публикувано Юли 20, 2013 Публикувано Юли 20, 2013 Ако не ти позволява някъде(без БГ),трябва да зумнеш и да опиташ пак Цитирай
dobrewski Публикувано Август 28, 2013 Публикувано Август 28, 2013 Дори и след ъпдейта при мен крашва.. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Lyudmil Публикувано Август 28, 2013 Публикувано Август 28, 2013 При мен на 7-цата няма проблем. 1 Цитирай
Nick Snow Публикувано Август 29, 2013 Публикувано Август 29, 2013 На коя 7-ца ? iPhone 7, iPad 7 ? Golf 7 ? Цитирай
Tzvetandacov Публикувано Октомври 17, 2013 Публикувано Октомври 17, 2013 На някой, който има повече софтуеърни познания от мен, ако му се занимава нека провери защо вече във версиите 2.0 включително и нагоре менюто остава английско, въпреки че файловете са в определената папка en.Iproj, а именно файла “App.strings” който бях постнал преди време и който чудесно си ми превежда по-голямата част от менюто на версия 1.0 и 1.1 Цитирай
victor11 Публикувано Октомври 17, 2013 Публикувано Октомври 17, 2013 (редактирано) 1. "Определената" папка вече е друга - Google Maps.app/AppCoreResources.bundle/en.lproj - (локализира основното меню); в другите бъндъли има още неща. 2. Най-вероятно преводът ти също се нуждае от съответната актуализация. Редактирано Октомври 17, 2013 от victor11 2 Цитирай
Tzvetandacov Публикувано Ноември 1, 2013 Публикувано Ноември 1, 2013 Налично е българско меню за последната версия, който иска да ми пише, давам и български глас! 2 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Март 13, 2014 Публикувано Март 13, 2014 Някой знае ли как да отворя ръчно направен на Mac маршрут в приложението на google за iOS? И на двете устройства съм вписан с акаунта ми. Не става през стандартните начини от My Places. Имам и линк към маршрута, но като го отворя в Сафари на телефона не ме пита дали искам да зареди в приложението. А очаквах да е така.. Пробвах и през Хроме (за IOS), но отваря само картата, не и зададения маршрут. Цитирай
Nick Snow Публикувано Март 13, 2014 Публикувано Март 13, 2014 Според мен този фокус става само с епълските карти Цитирай
ML16 Публикувано Март 18, 2014 Публикувано Март 18, 2014 И в Google Maps и в Apple Maps за сега може да имаш само начална и крайна точка, няма възможност за „Waypoints” /транзитни дестинации/. Това е причината да не ти зарежда маршрута. Цитирай
Tzvetandacov Публикувано Март 19, 2014 Публикувано Март 19, 2014 Заповядайте български глас, менюто не съм превеждал за последните няколко версии http://dox.bg/files/dw?a=6123820bbd 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Май 7, 2014 Публикувано Май 7, 2014 (редактирано) Супер ъпдейт! За гласовото търсене само трябва да му се говори по-бавно и всичко разбира. Евала на Гугъл! Edit: ама пак не дава да се свалят карти в България.. Някой наясно ли е с причината? За страните около нас няма проблеми. Sent from my iBrain using iFingers. Редактирано Май 7, 2014 от DreamcatcheR 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Май 7, 2014 Публикувано Май 7, 2014 https://www.dropbox.com/s/tsc2uf66dg6qk4v/GMapsBGVoiceWorking.zip Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.