Tzvetandacov Публикувано Май 7, 2014 Публикувано Май 7, 2014 (редактирано) Много е педалско да, и Македония и Сърбия и Гърция, само Турция също неможе да се запазва за офлайн, даже и streetview нямат. Някой да има решение? Туийкът от cydia "better google maps" твърди, че кешира карта и не я трие, но аз не се осмелих да опитам, някой ако му се занимава да сподели! Последната версия, която аз видях е 1.0.4. Редактирано Май 7, 2014 от Tzvetandacov Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Май 15, 2014 Публикувано Май 15, 2014 В новия ъпдейт гласовото търсене работи много по-добре. Преди имаше лек бъг - в началото рядко чуваше първите няколко букви, особено ако е по-кратка дума. Трябваше доста бавно да се изговаря. Сега всичко е точно и си е както в Google.app. 1 Цитирай
Tzvetandacov Публикувано Май 21, 2014 Публикувано Май 21, 2014 Някой, който е качил вече новият ъпдейт 3.1.0 да каже успява ли да види street view на местоположение в България? Аз не, а като напиша някой град в чужбина ми излиза. Цитирай
JVV Публикувано Май 21, 2014 Публикувано Май 21, 2014 Нямам проблем със Street View аз. Има ли офлайн карти за България, или не правя каквото трябва? Цитирай
The Shaman Публикувано Май 21, 2014 Публикувано Май 21, 2014 Аз също не стигам до стрийт вю! JVV, няма. Цитирай
DaDurty Публикувано Май 21, 2014 Публикувано Май 21, 2014 При мен Street View-то си функционира също нормално Цитирай
Tzvetandacov Публикувано Май 21, 2014 Публикувано Май 21, 2014 И при мен заработи по едно време, явно си е от сътвърите им на Google, не съм преинсталирал, нищо не съм правил. Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 8, 2014 Публикувано Октомври 8, 2014 Някой успя ли да сложи Бг глас на последната версия? Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Февруари 25, 2015 Публикувано Февруари 25, 2015 За джейлнати телефони туийкът mikoto от сидия (има го в insanelyi) дава опция да се запазват карти на градове от България посредством написване на ok maps в търсачката. 2 Цитирай
gosta Публикувано Април 22, 2015 Публикувано Април 22, 2015 Някой знае ли как да си сменя езика на който ми изписва имената на улиците. В момента английските улици ми фи изписва смесено-английски и руски. Искам да са само на английски. Пробвах различни неща и май само като махна българския пакет за писане от телефона ми сменя езика и на картите. Искам обаче да мога да си пиша и на кирилица. Благодаря предварително . Цитирай
OXYGEN Публикувано Април 22, 2015 Публикувано Април 22, 2015 (редактирано) Цитирането на предходен пост се счита за спам! Не си само ти така. И при мен е същото положение от 1-2 седмици. Само че, при мен проблема е в уеб версията на PC. Не намерих решение... Редактирано Април 22, 2015 от dessyteneva Цитирай
gosta Публикувано Май 18, 2015 Публикувано Май 18, 2015 Такааааа проблема ,който ме дразнеше в по-горният пост го реших. Пропуснал съм,че езика за писане и изобщо колко езика да има на клавиатурата се задават от меню Keyboard . Та аз се оптвах да го направя това нещо в меню Language&Region->Preferred languagge order и бях задал предпочитан език Български. Сега зададох предпочитан език Английски и си добавих от меню Клавиатура -Българска . Нещата са си по местата вече и мапса си баца на Английски, а мога да си пиша и на кирилица същевременно. Цитирай
Alxx® Публикувано Май 18, 2015 Публикувано Май 18, 2015 Тия настройки са отделно една от друга още от първия iPhone. Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 15, 2015 Публикувано Декември 15, 2015 Ще става офлайн и за IOS http://www.idownloadblog.com/2015/12/15/google-maps-offline-navigation/ Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Декември 23, 2015 Публикувано Декември 23, 2015 Вече е. Най-накрая позволява сваляне на картата на България (не цялата разбира се, но доста големи части). Работи офлайн търсене на всякакви обекти и адреси. Не работи единствено гласовото търсене, все още изисква нет. Още не съм тествал с навигацията. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Tzvetan Nikolaev Dacov Публикувано Март 1, 2019 Публикувано Март 1, 2019 (редактирано) Симпатяги, моля ви, дайте ми българският гласов пакет, който бях качил преди няколко години за Google Maps (от андроидската версия на приложението са взети), че не мога да си го намеря сам. ПС. Сега виждам, че има TTS на български за Android ("Vocalizer TTS глас (български)" се казва приложението в Google Play Store), хората го хвалят, че чете много хубаво, някой качвал ли го е на джейлнат айфон, него или друг TTS на български и ако да, моля да сподели кой, как ... Поздрави! Редактирано Март 1, 2019 от Tzvetan Nikolaev Dacov Цитирай
pepo1919 Публикувано Октомври 30, 2019 Публикувано Октомври 30, 2019 (редактирано) Mалко да изтупаме прахоляка-гласовото търсене си ми работи(телефона е закачен към блутуута на колата),ама след това не изкарва гласовото навигиране.Чува се само един звук еднократно и толкова. За да не пиша и в темата за Waze-тука пък,като съм вързан към ВТ на колата,изобщо не сработва търсенето,а навигирането е безупречно. Някакви идеи,или да сменям колата? П.п.Телефона си работи без грешка с ВТ-та. Редактирано Октомври 30, 2019 от pepo1919 Цитирай
matsan Публикувано Октомври 31, 2019 Публикувано Октомври 31, 2019 При мен на CarPlay не ми дава опция дя търся гласово.иняче през телефона я имам . За waze говоря!Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
chayanne Публикувано Октомври 31, 2019 Публикувано Октомври 31, 2019 Тук гледа ли настройки? Гугъл Мапс е това. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 31, 2019 Публикувано Октомври 31, 2019 И при мен на Уейз е така. Само в Гугъл мапс работи гласовото търсене на български. Иначе 1 плюс след иОС 13 при мен на Мазда, е че бутона от конзолата за навигация вече отива в последно ползваната гпс програма, а не в Apple Maps. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
pepo1919 Публикувано Октомври 31, 2019 Публикувано Октомври 31, 2019 Тук гледа ли настройки? Гугъл Мапс е това. Sent from my iPhone using TapatalkДа,то фактически само тук можеш да променяш нещо. На Waze пък,ми е чекнато долното. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.