Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Добра новина:

С наближаването на официалния релийз на iOS7, Apple добавят възможност да свалите по-стара, съвместима с устройството и софтуера Ви, версия на приложението което желаете.

Източник: Engadget

• 1 месец по-късно...
  • 2 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте ! От скоро съм с Ios 4.2.1, благодарение на Пешо и Алекс :evil-smile:

Намерих сайтче с приложения за 4.2.1 след доста ровачкане. Дано съм ви бил полезен.

http://www.findoldapps.com/

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте! Някой да има Tapatalk pro v 1.14.1. Никъде не мога да намеря, че безплатна версия от Itunes ми прави мизерии.

Публикувано
В магазина на Уайтдор го има но телефона не е в мен. Ако някой ползва техния моднат софт може да ти го извади!

Благодаря ти много ! Трябва да намеря някой с тая платформа

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Здравейте ! Някой да може да ми помогне с програмката " my contact backup pro" . Проблема е ,че ми трябва версия за IOS 4.2.1. Благодаря предварително! Хубав ден!

• 5 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте, търся Gmail за iPad с iOS 5.1.1, някой може ли да помогне?

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

В момента съм с 3.1.3 2G опитвам се да си сваля фейсбук месинджър и фейсбук приложението но ги има налични само за 6 и 7 IOS от къде мога да си ги сваля за моя айфон,защото в момента използвам само 0.facebook от m.faceboom ме изхвърля.Някой ако знае или има тези приложения да ми каже

Публикувано

ФБ трудно ще намериш, а от месинджъра се откажи с този телефон.

Публикувано

Много ми е любопитно, г-н Никой на колко е години?

• 1 година по-късно...
Публикувано

Здравейте, трябва ми ФийсБук и Вайбър за iPhone 4 i 7.1.2. Дали някой няма налични файлове?

Публикувано

Логваш се в itunes с appleID което е на 4-ката, сваляш си там вайбъра и сураттефтера, след това отиваш на телефона и си ги сваляш от Appstore като там ти дава опция да си свалиш last compatible version.

Публикувано

Опитах, но не се получи. Може би пропускам някоя стъпке, но логнах се с Apple ID на 4-ката в iTunes на компютъра, свалих Viber, след това отидох на телефона и погледнах в тези който са свалени не на този iPhone, но не се появи като свалено приложение. Отидох в Search и намерих Viber, но пи изписа, че изисква iOS 8. Къде бъркам?

Публикувано

В Update/Purchased

Публикувано

Там е празно. Рестартирах и телефона и iTunes но нищо не се появява.

Публикувано

Появиха се след няколко рестарта. Даде да се свали последна поддържана версия. Благодаря.

• 11 месеца по-късно...
Публикувано

Имам един iPad 1 който искам да дам на майка ми, някой ще помогне ли да каже как да и сложа стари версии на приложения за да и вървят, например Скайп, Вайбър, Гмейл?

Публикувано

През твоя акаунт, защото трябва да са теглени преди. Но на мен не ми е ясно какво ще стане със старите устройства които са 32 битови. Нали ще премахнат всичките приложения от стора. Щот и майка и баща ми ползват ipad 2, и ако ги орежат кофти.

Sent from my iPad using Tapatalk

Публикувано (редактирано)

През моя пробвах някой стават (дават съобщение да се свали по-стара версия) други необяснимо не - например Skype for iPad, въпреки че съм го имал на старите айпади ми дава че трябва да кача до 8 и не ще. Гмейл също  :unsure:

Редактирано от profusion
Публикувано

Лошо. Какво да ги правим старите апаратчета? В кофата ли да ги хвърляме?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...