kaizera Публикувано Януари 7, 2013 Публикувано Януари 7, 2013 (редактирано) Искам да ви запозная с няколко сайта, за който ми направи впечаление, че няма инфо във форума. Това са FreemyApps, Featurepoints, Bamboo Wallet и , а идеята е че сваляте приложения на различни спонсори, за което получавате кредити, които после обменяте за gift cart-и за iTunes, Amazon.com или приложения. Могат да се ползват всички i-устройства - iPhone, iPad, iPod FeaturePoints Това е сайт в който могат да се трупат кредити, работи само със Safari и US appstore, като $1 за Amazon.com излиза 600 кредита, има също така $5 за PayPal (3000) и $10 за iTunes (6000), едно приложение е 80-90 точки. 1. Заредете през Safari на вашето устройство FeaturePoints - reference, aко искате да ми помогнете и на мен (oт тук ще получа бонус), а вие ще получите допълнително 50 точки И пак ако искате може и просто от тук --> FeaturePoints.com 2. Създавате си профил. Трябва да са ви разрешени cookies. Да бъдат поне на from visited 3. Сваляте приложенията, стартирате за мин 30 сек., има и условието, че не трябва да сте сваляли приложението преди това 4. Връщатете се на сайта и след рефреш кредитите ще се появят Bamboo Wallet Oще едно приложение, като освен приложения се дават и бонуси за гледане на клипчета, работи само със Safari и US appstore, като $1 от iTunes или Amazon.com излиза 300 кредита. Задължително условие е телефона да не е джейлбрейкнат. 1. Сваляте Bamboo Wallet oт арр stora и инсталирате. (Като отидете на settings --> invate code, можете да въведете този код КК1215859, за което вие ще получите $0,25 веднага, а когато съберете $1, аз ще получа $0,50. 2. Трябва да са ви разрешени cookies. Да бъдат поне на from visited 3. Сваляте приложенията (от US appstore) и ги стартирате за мин 30 сек., има и условието, че не трябва да сте сваляли приложението преди това. Гледате клипове 4. Връщатете се на сайта и след рефреш кредитите ще се появят 5. Долари мога да се събират и в сайта който е към приложението http://www.m.junowallet.com, но обмяната става само в приложението 6. Друг начин за бързо заработване на $0,50 в началото е Rewards per Fan. AppNana Oще един сайт, работи само със Safari, тук колкото повече кредити се обменят на веднъж, толкова по-евтино излизат доларите. Например $1=30 000, а $10 = 160 000 точки 1. Заредете през Safari на вашето устройство АppNana,aко искате да ми помогнете и на мен, може да изпозвате моя код k37568 2. Създавате си профил. Трябва да са ви разрешени cookies. Да бъдат поне на from visited 3. Сваляте приложенията (от US appstore) и ги стартирате за мин 30 сек., има и условието, че не трябва да сте сваляли приложението преди това 4. Връщатете се на сайта и след рефреш кредитите ще се появят FreeMyApps От едно приложение могат да се спечелят от 80-300 кредита, като сайта работи само със Safari и US appstore, като $1 от iTunes или Amazon.com излиза 300 кредита. 1. Заредете през Safari на вашето устройство FreeMyApps - reference, aко искате да ми помогнете и на мен (аз също ще получа кредити, от това че се записвате с моя код) А ако искате може и просто от тук --> FreeMyApps 2. Отивате на Get Started! и инсталирате профила на сайта. Трябва да са ви разрешени cookies. Да бъдат поне на from visited 3. Сваляте приложенията (от US appstore) и ги стартирате за мин 30 сек., има и условието, че не трябва да сте сваляли приложението преди това 4. Връщатете се на сайта и след рефреш кредитите ще се появят Когато се използва VPN изважда доста повече приложение. Аз лично вече ползвам OpenVPN, най-добрата програма. Освен да ви пожелая приятно събиране на кредити. Редактирано Май 15, 2014 от kaizera Цитирай
kaizera Публикувано Януари 7, 2013 Автор Публикувано Януари 7, 2013 кодовете който се redeem-ват са само за US AppStore-a и Amazon.com. Иначе приложенията могат да се свалят и от UK или BG АppStore-a, но за по-сигурно е за се дърпат от US AppStore-a. Цитирай
mimeto83 Публикувано Януари 7, 2013 Публикувано Януари 7, 2013 (редактирано) Bamboo Wallet не става с джейлнати устройства.Да добавя още една програма Appredeem. Те са няколко различни от тази група. Първата печелиш като сваляш програми и Apptrailers тук пък печелите точки като гледате клипчета. Редактирано Януари 7, 2013 от mimeto83 Цитирай
kreto Публикувано Януари 7, 2013 Публикувано Януари 7, 2013 Аз за 4 месеца успях да събера 138$. Също съм на две устройства. Само дето нямам Facebook. Как ги събираш толкова много? Цитирай
kawabiker Публикувано Януари 7, 2013 Публикувано Януари 7, 2013 (редактирано) Най вероятно , защото за 4 месеца в банката си събрал малко повече реални парици Редактирано Януари 7, 2013 от kawabiker Цитирай
Hcattaneo Публикувано Януари 7, 2013 Публикувано Януари 7, 2013 Аз добавих този VPN от първия пост, но така и не се появиха нови apps за инсталиране нито като отворя първо която и да е страница да ме прехвърля към друга и да има бутон I agree. Някакви идеи къде може да бъркам? Добавил съм VPN точно по указанието Цитирай
Asen_77 Публикувано Януари 7, 2013 Публикувано Януари 7, 2013 А след като добави VPN-а, пусна ли го. Опитай да го спреш и после пак да го пуснеш. Трябва в горе между часовника и обхвата да се появи надписа VPN. Тогава ще бъде пуснат. Тогава пробвай пак с наличните приложения. Виж как изглежда на снимките на първото приложение FeaturePoints. Цитирай
Hcattaneo Публикувано Януари 7, 2013 Публикувано Януари 7, 2013 Пуснал съм го разбира се. Пробвах и с рестарт и пак няма промяна. Смених го с друг VPN, но разлика няма. Цитирай
djokando Публикувано Януари 7, 2013 Публикувано Януари 7, 2013 http://m.freemyapps.com/share/url/eab23ab3 Аз събирам кредити оттук - за 2 дена 1000 кредита само с телефона-без да влизам през vpn .трябват ми още 2000 да взема 10$ ) Цитирай
Nick Snow Публикувано Януари 7, 2013 Публикувано Януари 7, 2013 freemyapps-a май отпада в края на месеца Цитирай
kaizera Публикувано Януари 7, 2013 Автор Публикувано Януари 7, 2013 Аз за 4 месеца успях да събера 138$. Също съм на две устройства. Само дето нямам Facebook. Как ги събираш толкова много? Aми идеята е че използвам всички сайтове едновременно (FreeMyApps, FeaturePoints, ....) и когато пуснат нещо ги свалям на всякъде. Така вместо 20-25 цента съм стигал и до $2,5-3 от едно приложение, в зависимост колко точки дава. След това го умножи по два телефона съвсем хубаво става . Има приложения които само в BambooWallet например дават $0,50-0,60. Отделно че пак в BambooWallet преди имаше доста оферти, които искаха да се регистрираш с кредитна карта за някакъв free trial за определен прериод, а наградата варира от $1 до $4-5. Регистрирам се и след като получа точките се отказвам от съответната услуга, естествено с cancel subscription, преди да ми е изтекъл free периода и така не ме таксуват. Аз добавих този VPN от първия пост, но така и не се появиха нови apps за инсталиране нито като отворя първо която и да е страница да ме прехвърля към друга и да има бутон I agree. Някакви идеи къде може да бъркам? Добавил съм VPN точно по указанието Ако си направил всичко точно, трябва да стартираш мрежата от: Settings --> VPS --> ON. Тогава вече като пробваш да заредиш някоя страница ще ти иска потвърждение Цитирай
Hcattaneo Публикувано Януари 7, 2013 Публикувано Януари 7, 2013 Явно е имало някакъв бъг. Добавих го на ново и се получи Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Януари 7, 2013 Публикувано Януари 7, 2013 Относно freemyapps. Нещо преди малко не ми се получи с ВПН-а, както обикновено. Изтеглих 2 приложения за айпада, но така и не ми даде точки. Даже им писах лично на фейсбука.. А поканите за приятели също не ми ги отразява доста често. Да, знам, че трябва да се изтегли и пусне поне 1 приложение от чуждия телефон, за да ти даде точки. Направих всичко, но досега от 5-6 изпратени покани, само за 2-3 са ми дали точки.. Сега тази, с която пробвах, е пратена на андроид устройство. Като се избере линка, препраща към стора и оттам се тегли freemyapps като отделно приложение. Цитирай
Hcattaneo Публикувано Януари 7, 2013 Публикувано Януари 7, 2013 Същото се случва и с appcasher. Изтеглих приложение с ВПН и не ми отразява точките, дори не отразява, че съм го изтеглил. Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 7, 2013 Публикувано Януари 7, 2013 Все си мисля, че ако се хванете на работа, за часовете които киснете в нета бихте изкарали повече. Цитирай
kaizera Публикувано Януари 7, 2013 Автор Публикувано Януари 7, 2013 (редактирано) Eдното не пречи на другото, стига да не се стигне до пристрастяване Ето аз вмомента работа върху един проект и от време на време ми идва много разтоварващо да се поразсея с нещо различно. Редактирано Януари 7, 2013 от kaizera Цитирай
emil stoyanov Публикувано Януари 8, 2013 Публикувано Януари 8, 2013 Може ли да кажете кой от изброените е най-добър като бързо събиране на точки или всички са едни и същи? Цитирай
kaizera Публикувано Януари 8, 2013 Автор Публикувано Януари 8, 2013 Аз лично най-много харесвам FeaturePoints, FreeAppSlots и FreeMyApps. Oт тях може би с FreeAppsSots събирам най-бързо, но там има и голяма доза късмет. В AppNana май става най-бавно събирането. Цитирай
AntonAtanasov Публикувано Януари 8, 2013 Публикувано Януари 8, 2013 Защо, като искам да си направя US appstore ми иска и кредитна карта и няма опция NONE. Пиша фалшив адрес, телефон ама ми иска и карта..... Цитирай
Hcattaneo Публикувано Януари 8, 2013 Публикувано Януари 8, 2013 Все си мисля, че ако се хванете на работа, за часовете които киснете в нета бихте изкарали повече. Все си мисля, че това да правиш нещо заради тръпката не значи, че си безработен. Относно часовете в нета не мисля, че мога да те бия 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 8, 2013 Публикувано Януари 8, 2013 Атанасов, Намери темата: "Безплатна регистрация в iTunes" и ще разбереш. 1 Цитирай
chucky1 Публикувано Януари 8, 2013 Публикувано Януари 8, 2013 Не знам дали съм единствен, но имам проблем със свързването с VPN. Правя всичко както трябва, но ми изписва: "The PPTP-VPN server did not respond. Try reconnecting. If the problem continues, verify your settings and contact your Administrator." . Пробвах с няколко различни сървара, но пак не се свързва. Цитирай
kaizera Публикувано Януари 8, 2013 Автор Публикувано Януари 8, 2013 (редактирано) Добавих няколко картинки в края на първия пост за конфигуриране на VPN мрежата. Редактирано Януари 8, 2013 от kaizera Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.