Grievous Публикувано Януари 7, 2013 Публикувано Януари 7, 2013 Много потребители в пространството се оплакват от липсата на Installer и възможността от директна инсталация на .ipa файлове. Тук на помощ идва iPA Installer - програма направена с помощта на SRH Runtime Engine v0.63b_r3_obf. Можете да разглеждате и инсталирате .ipa файлове. По-новите версии ще имат някои подобрени функции, дори и други приложения, които не сте имали досега (като инсталация). Можете също да инсталирате излекувани приложения, ако имате разбира се инсталиран AppSync. iPA Installer 2.20 3 Цитирай
barber Публикувано Януари 8, 2013 Публикувано Януари 8, 2013 Имам един въпрос, не излиза икона на спрингборда, липсва и опция за настройка в сетингс! На дадения по-горе линк излизат ехе файлове! Как да я подкарам? Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Януари 8, 2013 Публикувано Януари 8, 2013 Линка си работи,и вътре си е .deb файла.Няма никъкво .exe! Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 8, 2013 Публикувано Януари 8, 2013 Изключи си джавата и няма да виждаш ексета Рестарт, след инсталация и ще видиш икона. Цитирай
barber Публикувано Януари 8, 2013 Публикувано Януари 8, 2013 Благодаря за помощта, но това се оказва, че не е заместител на Инсталос. На мен ми трябва такава програма, но без китайските драсканици. Ако ме насочите към някое приложение от Сидия, ще е чудесно! Цитирай
Grievous Публикувано Януари 8, 2013 Автор Публикувано Януари 8, 2013 Никъде не е писано, че това замества Installous. В същата секция, в която е тази тема има такива. Потърси ги, а не чакай да те упътят. Цитирай
Grievous Публикувано Май 2, 2013 Автор Публикувано Май 2, 2013 iPA Installer 2.20 What's new:* "Open In" feature for donators only! * Basic file manager settings (more options added later) * Fixed bug where settings could not be saved * Remade donation system (there is no need to donate if you have already donated) * Fixed bug where donation popup still persisted Линк Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.