Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Среща на форума  

10 гласа

Нямате разрешение да гласувате в тази анкета или да видите резултатите от анкетата. Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Въпрос

Публикувано (редактирано)

arx1346869329f.png

Вече мина доста време от предишната среща и мисля, че е крайно време пак да се се съберем. Предполагам, че дата остава 09.02, а мястото е Боженци.

За сега идват:

1. Neol23

2. Veselin Minchev

3. Grievous (?)

4. Pe6o666

5. Kurti Makarov

6. baronbg

7. gorgior (?)

8. The Shaman

9. BulgarianSS

10. asen4o0

Редактирано от asen4o0
  • Answers 77
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters For This Question

• asen4o0

10

• BulgarianSS

9

• baronbg

8

• Grievous

7

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Че кой няма да е? И аз съм със...

02.02 или 09.02

• 0
Публикувано

Аз ще чакам априлска среща, защото до тогава съм заточен в чоБанско.

• 0
Публикувано

Еми някои да пусне анкета.

• 0
Публикувано

Анкетата е пусната.

• 0
Публикувано

Добавена е и такава за дата.

• 0
Публикувано

Когато попаднеш в Боженци, се връщаш поне век назад. Нямаш си идея (ако не си ходил де) каква уникална атмосфера е. Има много къщи, които могат да се наемат за спане.

• 0
Публикувано

Аз гаранция пристигам-само транспорта още го мисля как да го направя,че не ми се пътува сам.

Но в краен случай-така ще е.

• 0
Публикувано

Ми освен и аз да взема да дойда.

• 0
Публикувано

Май,май... :tooth:

• 0
Публикувано

Време ти е и на теб,че те чаках след нова година,ама накрая допих каквото ти бях заделил :D

• 0
Публикувано

За такива места организацията трябва да бъде изпипана детайлно. Тоест, 09.02 е твърде рано. Аз смятам началото на месец март за по-приемлив вариант.

• 0
Публикувано

http://search.data.bg/ready/ddb8eae16a7652662b14d12f59e35d81

Датата е само примерна. Наистина ще е малко времето за добра организация, но ще дадем най-доброто от себе си.

Помолиха ме да не разпространяваме офертата.

• 0
Публикувано

Аз ще дойда и на двете...

• 0
Публикувано

Определено Боженци ме блазни повече. :)

Но където и да решим да ходим не става като при Гоце-трябва сериозност,за да могат да се направят резервации.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 0
Публикувано

За такива места организацията трябва да бъде изпипана детайлно. Тоест, 09.02 е твърде рано. Аз смятам началото на месец март за по-приемлив вариант.

Няма лошо в мнението ти, но да се уточним относно датите, защото хората вече са гласували, а и аз се бях засилил.

Няма смисъл да се юркат да цъкат всички и в последния момент да се отложи за март - несериозно е някак си според мен...

• 0
Публикувано

Аз преди 2-3 години ходих в Боженци и доколкото си спомням пътя към селото беше еднолентов. А пре зимата сигурно ще е почти непроходим. Какво ще кажат шофьорите?

• 0
Публикувано

Да не ми се разсърдите, нищо лично, ама аз някак си я виждам срещата на форума иначе обявена:

"Другия петък се събираме в "оная кръчма с големия салон с баровете", който иска да дойде след 8 сме там :)

Заредете си телефоните и си инсталирайте Mortal Kombat/Real Racing, ще има турнир с вход 10 лв. (за награден фонд)."

Тия министерски срещи, по хотели с менюта и резервации ще си ги правите по 5-6 до 10 човека максимум. То няма лошо, но не е среща на форума. Не забравяйте, че някои сме просто зарибени "гийкове", които се радват на iToys....

• 0
Публикувано

То и аз нищо лично, но колко бяхте на последната среща?

Хем сте си у дома... така да се каже. ;)

• 0
Публикувано

Еми имаше 15 човека на последната среща при гоце.

• 0
Публикувано

Проблема е в това, че много начесто взеха да се правят тези срещи. Има няма 2-3 месеца и айде - "Време е да се напием".

Като ги сметнеш, излизат един портфейл за Арбанаси.

П.С. А сметни ги, ако идвам на всяка до София, колко ще ми легне.

• 0
Публикувано

Неоле,имаш една бира от мен за поста.

Време е за една хубава среща някъде,където на всички да им е удобно(Или еднакво неудобно). Божанци и Арбанаси е точно това.

Срещата не е задължителна за никой,аз например ще я съчетая с и без това планираната ми почивка.

Иначе ще имам поне 2-3 места в колата и мога да услужа на някой "гийк" да го Акарам.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 0
Публикувано

Ъпдейтнах списъка с идващите, ако има още, които ще идват да казват.

• 0
Публикувано

Аз къде написах, че идвам? Казах, че ако е в Търново съм там, но не и толкова скоро.

• 0
Публикувано

То реално никой не е потвърдил на 100%, но той просто да съживи темата :)

• 0
Публикувано

Имам странното чувство,че тази среща ще се отложи поне със месец.

Файда нулева,ако се съберем 5-6 човека.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...