R32 Публикувано Февруари 3, 2013 Публикувано Февруари 3, 2013 Аз чета,ама незнам на кои пост отговаряш.Помислих,че за моя става въпрос. Цитирай
youphone Публикувано Февруари 26, 2013 Публикувано Февруари 26, 2013 Отключиха ли ти телефона? И моят 4S е заключен към Verizon и ми е интересно дали подобна услуга работи? Цитирай
youphone Публикувано Февруари 26, 2013 Публикувано Февруари 26, 2013 Здравейте, Имам iPhone 4S заключен към Verizon. Доскоро го ползвах успешно на Глобул с iOS 5.1.1 и Gevey. Вчера си сложих iOS 6.1.2 и монтирах R-SIM7+, закупен от тук: http://rsim7.com/6-r-sim7-optimized-iphone-54s-unlocking-and-activation-gsmcdma-ios60161611-612-.html Следвах всички инструкции, вкл. за инсталиране на посочения patch, jailbreak-нах + в Cydia добавих isamteam. Мога да водя разговори, но нямам интернет и отгоре ми пише No Serice вместо Globul i чертички за обхват. При настройките избирам US Verizon. Пробвах ръчно да избера и IMSI на Глобул. Тогава ми показва чертички и надпис 3G, но съм на онзи неприятен екран, на който пиеш invalid sim. Някой има ли идея как да бъде решен проблема? Предоставям и кореспонденция по email с продавача: ------------------------------------------------------------------------------------ Hello, I received R-SIM7+ this morning and I installed iOS 6.1.2 on my iPhone 4S. I am using the phone with GSM operator Globul (Cosmote Bulgaria) in Bulgaria. In the SIM menu I selected US Verizon. Now I can make calls. However my phone shows No Service and I can't use 3G internet! I installed the patch on your website but it didn't work. I tried to input the IMSI code of Globul but iPhone tells me invalid SIM - although I can see that it shows the signal bars at the top and the 3G sign. Please advise ASAP how to solve the issue. -------------------------------------------------------------------------------------- This problem is because iPhone is preset to look for CDMA network first.. Solution for this is on your iPhone browser connected online with wifi type www.isamsim.com/cdma3g then enter install the patch then reboot ------------------------------------------------------------------------------------- I tried this, but my 3G internet is still not working and I asee No Service at the top. Please help me to solve my problem. ------------------------------------------------------------------------------------- This problem continue then jailbreak and on Cydia type www. Isamteam.com ------------------------------------------------------------------------------------- I did this. But all I see is CommCenter which is for iOS 5 and iOS 5.11 Patch...? ------------------------------------------------------------------------------------- Same Цитирай
iPhone user Публикувано Февруари 26, 2013 Публикувано Февруари 26, 2013 Аз също имам един 4S заключен към Verizon и с фърмуер 6.1.2. и се интересувам дали може да се отключи и естествено важна е и цената. Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 26, 2013 Публикувано Февруари 26, 2013 Около 190 лева. Условието е чист ESN. Между 15 и 20 дни. Цитирай
youphone Публикувано Февруари 26, 2013 Публикувано Февруари 26, 2013 Около 190 лева. Условието е чист ESN. Между 15 и 20 дни. Каква е тарифата, ако не е чист? Цитирай
iPhone user Публикувано Март 1, 2013 Публикувано Март 1, 2013 (редактирано) Значи няма да ме огрее. Благодаря за отговора! Редактирано Март 1, 2013 от iPhone user Цитирай
Jore6010 Публикувано Септември 22, 2013 Публикувано Септември 22, 2013 Възможно ли е Iphone 4s (Varizon) да бъде отключен чрез ultrasn0w ? Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 22, 2013 Публикувано Септември 22, 2013 Нито един 4с не може. Джейл / Ънлок Цитирай
kawabiker Публикувано Септември 22, 2013 Публикувано Септември 22, 2013 Възможно ли е Iphone 4s (Varizon) да бъде отключен чрез ultrasn0w ? Само с x-sim и пач за CDMA 1 Цитирай
Jore6010 Публикувано Септември 22, 2013 Публикувано Септември 22, 2013 Какви са ми опциите , този телефон да функционира нормално ? Цитирай
Rumensl Публикувано Септември 26, 2013 Публикувано Септември 26, 2013 Да познавате някой да отключва фабрично такъв телефон и за колко пари ? Само с x-sim и пач за CDMA Откъде да се сдобия с пача ? Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 26, 2013 Публикувано Септември 26, 2013 Онлайн, срещу 20-тина $. Фабричен ънлок се предлага в сервиза. 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Септември 27, 2013 Публикувано Септември 27, 2013 За какъв телефон става въпрос? Верайзънските 5-ци (и новите 5s/c) са фабричнo отключени по default. Sent from my iBrain using iFingers 1 Цитирай
kawabiker Публикувано Септември 27, 2013 Публикувано Септември 27, 2013 (редактирано) И със забранена такава функция по default независимо от фо или не Редактирано Септември 27, 2013 от kawabiker 1 Цитирай
iPhoneman Публикувано Септември 27, 2013 Публикувано Септември 27, 2013 С каква точно функция, интересува ме, че моят 5s е от тях. Мерси. Цитирай
kawabiker Публикувано Септември 27, 2013 Публикувано Септември 27, 2013 (редактирано) data и sms досега бяха не функционални извън мрежата им , без значение отключени или не . А и в последния момент направиха промяна във 7.0 final и пача за фиксването не работи , а до бета 5 работеше Редактирано Септември 27, 2013 от kawabiker 1 Цитирай
Rumensl Публикувано Октомври 3, 2013 Публикувано Октомври 3, 2013 Не успявам да намеря пача за CDMA за отключване с х sim на 4 s. Ако някой знае нека ми пусне линк. Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 3, 2013 Публикувано Октомври 3, 2013 Апчих на китайците 20 кинта(може би по - малко, не помня) и го получаваш от тях. Няма да го намериш по торенти, ако това ти е идеята. Цитирай
kawabiker Публикувано Октомври 4, 2013 Публикувано Октомври 4, 2013 Пача се плаща , самия софт е най лесен !!! Цитирай
Valeff Публикувано Ноември 8, 2013 Публикувано Ноември 8, 2013 Някой да даде точна цена за отключването от Verison (4S) ??? Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 8, 2013 Публикувано Ноември 8, 2013 Това ми прозвуча като заповед. Иначе, грубо казано около 170 лева. Цитирай
Valeff Публикувано Ноември 8, 2013 Публикувано Ноември 8, 2013 е не като зазповед просто искам да го отключа ,но да го направи някой от форума, а не да давам парите в ebay и да стискам зъби притеснявайки се дали съм ги дал на вятъра Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.