Михаела Публикувано Януари 26, 2013 Публикувано Януари 26, 2013 Без да искам включих Voice Control и сега тучскрийна ми не работи и всичко става само с гласови команди. Моля ви помогнете да го изключа. Цитирай
0 The Shaman Публикувано Януари 26, 2013 Публикувано Януари 26, 2013 Сигурно говориш за VoiceOver? Писах някъде как се спира из форума. Цитирай
0 cezare Публикувано Януари 26, 2013 Публикувано Януари 26, 2013 General-Accessibility-VoiceOver-Off Цитирай
0 The Shaman Публикувано Януари 26, 2013 Публикувано Януари 26, 2013 Пак ще го пиша, макар да не съм много убеден, че Михаела ще го види: Двойно почукване върху Settings. Двойно върху General. С ТРИ пръста скролваш до Accessibility. Двойно върху Accessibility. Двойно върху VoiceOver. Двойно върху "On" за да се изключи. Цитирай
0 Михаела Публикувано Януари 27, 2013 Автор Публикувано Януари 27, 2013 mod: Пиши на кирилица! Мерси за отговорите,но лошото е,че ми иска паролата,а аз не мога да я въведа, защото не ми работи тъчскрийна откакто го включих. На мен проблема ми е, че ми иска парола Цитирай
0 The Shaman Публикувано Януари 27, 2013 Публикувано Януари 27, 2013 Не се ли сети, че иска двойно почукване!? Не съм пробвал с парола, но не искаш ли поне да опиташ! Цитирай
0 Михаела Публикувано Януари 27, 2013 Автор Публикувано Януари 27, 2013 Пробвах по всякакви начини, включително и твоя, но не става. Четох къде ли не, пробвах, но пак не става. Успях да го деактивирам като натисках Home бутона и бутона за изключване едновременно и се reset-ва и после ми се деактивира VoiceControl-a. Мерси на всички, които се опитаха да ми помогнат все пак (: Цитирай
Въпрос
Михаела
Без да искам включих Voice Control и сега тучскрийна ми не работи и всичко става само с гласови команди. Моля ви помогнете да го изключа.
8 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.