Това е популярен отговор. Veselin Minchev Публикувано Февруари 2, 2013 Това е популярен отговор. Публикувано Февруари 2, 2013 evasi0n - iOS 6.0-6.1.2 Jailbreak Еvasi0n е новият инструмент, с който можете да направите Untethered Jailbreak на всички модели iPhone, iPod Touch, iPad и iPad mini с версия на фирмуера от 6.0 до 6.1.2, включително и iPhone 4S 6.1.1. Еvasi0n e дело на новия дрийм екип, който се казва evad3rs. Неговите членове са добре познатите @pimskeks @planetbeing @pod2g и @MuscleNerd. Изисквания 5 минути от времето Ви Компютър, използващ Windows (XP+), Mac OS X (10.5+) или Linux (x86 / x86_64) iPhone, iPad или iPod с iOS 6.0 до 6.1.2 (можете да проверите това в Settings / General / About => Version) USB кабел, за да свържете устройството с компютъра Важно! Прочети ме! Направете бекъп на Вашето iOS устройство, използвайки iTunes или iCloud, преди да използвате evasi0n. По този начин можете да бъде сигурни, че няма да изгубите информация, ако нещо се обърка Премахнете паролата на Вашето iOS устройство (Settings / General / Passcode Lock => OFF), преди да използвате evasi0n. Бъдете търпеливи, когато процеса по джейлбрейк протича. През това време не стартирайте iTunes или Xcode. Най-добре е да не бутате изобщо компютъра. Aко процесът зацикли някъде, рестартирайте програмата, ребуутнете телефона (Home+Power) и повторете процеса. Ръководство Стъпка 1: Изтеглете evasion 1.5.3 съобразно Вашата операционна система. Стъпка 2: Ако сте с Windows Vista/7/8, цъкнете десен бутон върху evasi0n.exe и изберете "Run as administrator". Стъпка 3: Ако Вашето устройство има парола, трябва да я премахнете от Settings > Genaral > Passcolde Lock > OFF. Стъпка 4: Включете вашето iУстройство към компютъра. Стъпка 5: Натиснете бутона “Jailbreak“, след като стане активен. Стъпка 6: Процесът ще протече в няколко стъпки (preparing jailbreak data, rebooting the device, uploading Cydia, injecting jailbreak data и uploading the Cydia packages list). Това ще отнеме няколко минути, така че трябва да бъдете търпеливи. Стъпка 7: След стъпките изброени в Стъпка 6, вие трябва да отключите устройството си. На екрана трябва да имате икона с име „Jailbreаk”. Натиснете я веднъж. Екранът трябва да стане черен за секунда и да ви върне отново към началния екран. Стъпка 8: Програма ще продължи с процеса по джейлбрейкване (injecting jb data и Root Filesystem и др.). Стъпка 9: След като процеса завърши, трябва да видите надписа „Jailbreak complete!”. Устройството може да се рестартира няколко пъти. Стъпка 10: След това, на устройство, трябва да се покаже бял екран с логото на Evasi0n. Стъпка 11: Честито! Имате джейлбрейкнато устройство с инсталирана Cydia. Направете всички налични ъпдейти от Cydia Eто и видео, благодарение на The Shaman! Ако всичко е минало успешно, можете да натиснете бутона "Харесва ми", вместо да пишете в темата. BGiPhone Team Special thanks to http://evasi0n.com/ 125 Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 4, 2013 Публикувано Февруари 4, 2013 Ako забие, рестарт. Сега ще дам видео на процеса. Няма смисъл да се изреждаме всички, че работело!!! Това вече е ясно!!! Хм..."Finding offsets..." вече 6-7 минути... рестарт ли, що ли? If the process gets stuck somewhere, it's safe to restart the program, reboot the device (if necessary by holding down Power and Home until it shuts down), and rerun the process. Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 4, 2013 Публикувано Февруари 4, 2013 Сега ще почнат и грешки в Сидиа!! Нормално е!!! 6 Цитирай
lz2mx Публикувано Февруари 4, 2013 Публикувано Февруари 4, 2013 Здравейте искам да попитам Jailbreak-a активира ли телефона ?Защото нямам карта на gsm оператора към който е заключен телефона. Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 4, 2013 Публикувано Февруари 4, 2013 Не. Телефона трябва да е активиран. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Февруари 4, 2013 Публикувано Февруари 4, 2013 След OTA ъпдейт и джеил всичко е наред. Явно не е задължителен ъпдейта през Туньо. Sent from my iPad using Tapatalk HD 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 5, 2013 Публикувано Февруари 5, 2013 Да обобщим... Като изключим Weather, джейла е безпроблемен и безопасен. Някои приложения все още не работят, но това е въпрос на ъпдейти. Коле, аз го споменах още доста напред в темата (а може и да беше в другата), но с всичкия спам си го пропуснал. Аз винаги така си и правя де. Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 5, 2013 Публикувано Февруари 5, 2013 http://m.iclarified.com/entry/index.php?enid=27253 1 Цитирай
localhost Публикувано Февруари 6, 2013 Публикувано Февруари 6, 2013 И малко по-детайлно за любопитните - http://blog.accuvantlabs.com/blog/bthomas/evasi0n-jailbreaks-userland-component Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Февруари 6, 2013 Публикувано Февруари 6, 2013 Sent from my iPhone using Tapatalk 2 1 Цитирай
roll2puff Публикувано Февруари 6, 2013 Публикувано Февруари 6, 2013 Има ъпдейт: evasi0n 1.1, който би трябвало да е без бъговете с weather и трудните рестарти. Сега къртя, ако нещо куца, утре ще се оплача. п.п. в Cydia би трябвало да са пуснали фикс-ове, за да не се налага да действате от начало. http://www.idownloadblog.com/2013/02/06/evasi0n-1-1-released/ Цитирай
mishocs Публикувано Февруари 7, 2013 Публикувано Февруари 7, 2013 Ето и линк Evasi0n 1.1: Mac • Win • Linux Evasi0n 1.0: Mac • Wind • Linux Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 7, 2013 Публикувано Февруари 7, 2013 Не джейлвайте повторно, ако вече сте го направили с 1.0! Разликата е, че фикса на уедър ап е вграден в 1.1, иначе си го качвате от сидиа. Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 7, 2013 Публикувано Февруари 7, 2013 Лошото в момента е, че на някой и пръднята му да му замирише по-особено, се отдава на джейла! Цитирай
eek Публикувано Февруари 7, 2013 Публикувано Февруари 7, 2013 Айде аз ще съм първи. Дори след фикса аuto-brightness продължава да не работи. Цитирай
asko44 Публикувано Февруари 7, 2013 Публикувано Февруари 7, 2013 Оправили се -2 часа при новия ъпдейт става въпрос за айфон 4 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Февруари 7, 2013 Публикувано Февруари 7, 2013 Доволно количество бели икони 1 Цитирай
marbu Публикувано Февруари 7, 2013 Публикувано Февруари 7, 2013 Аз имам проблем с cover lock. Не знам дали е от джеилбрейкът или от ъпдейта, но сега като затворя капак на калъфа не се заключва. Усройството е ipad 2 с 6.1 Цитирай
eek Публикувано Февруари 7, 2013 Публикувано Февруари 7, 2013 Видя ли си настройките дали имаш отметка на cover lock? Цитирай
marbu Публикувано Февруари 7, 2013 Публикувано Февруари 7, 2013 Сложена е отметка. Също така преди когато е загасен екрана и е затворен калъфът, когато го отворя се включчваше дисплея. Цитирай
molivablue Публикувано Февруари 7, 2013 Публикувано Февруари 7, 2013 Аз пък нямам проблем с cover lock, Усройството е ipad 2 с 6.1, пробвай респринг! Цитирай
turganay Публикувано Февруари 7, 2013 Публикувано Февруари 7, 2013 При мен днес на два пъти при входящ разговор ми влиза в safe mode. Цитирай
SpAwN Публикувано Февруари 7, 2013 Публикувано Февруари 7, 2013 @turganay, Да имаш инсталиран AnyRing от Сydia и зададен рингтон от програмката? При мен го направи този проблем, при всички входящи- safe-mode.. Веднъж щом махнах зададения рингтон от AnyRing и го конвертирах на 30 -секунден нормален, проблемът се реши. При мен вчера на два пъти имаше проблем при стартирането на тела- показва ябълката за малко и изчезва, след секунда я показва пак и така два- три пъти досато захапе и стартира ( аз нямам никаква намеса през това време). Даже един от пътите стартира след поредица от две- три появявания/изчезвания на ябълката и след това всички джейл приложения бяха изчезнали, а Cydia ме изхвърляше веднага щом се опитвах да я отворя. Рестарт и се оправи... Какво може да е това? Всички ъпдейти на evasi0n са инсталирани и туиковете са до един съвместими с 6.1.. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.