Milosha Публикувано Февруари 3, 2013 Публикувано Февруари 3, 2013 Искам да ресторна от бекъп, който е от по-рано днес, но програмата ми казва, че в айфона няма достатъчно свободно място, което не е вярно! Свободни са почти всичките GB... Какво мога да направя, за да върна бекъпа? През iBackupBot не иска да го върне, дава грешка?? Цитирай
0 Dima Iantcheva Публикувано Март 13, 2013 Публикувано Март 13, 2013 При мен също имаше проблем с restor -а към задна дата! Сега половината ми приложения искат update, а картата която е дадена е блокирана заради неминало последно плащане за приложение, което уж беше безплатно! Какво да правя? Цитирай
0 simba4 Публикувано Март 13, 2013 Публикувано Март 13, 2013 Трябва да платиш иначе няма да стане! Sent from my iPhone 4s(6.1.2) jailbroken using Tapatalk! Цитирай
0 asen4o0 Публикувано Март 13, 2013 Публикувано Март 13, 2013 А не можеш ли да смениш само картата или да я махнеш от акаунта? Доколкото рабрах не ти дава да ъпдейтнеш вече купените приложения, защото картата е блокирана, така ли е или греша? Sent from my iPhone 4S using Tapatalk 2 Цитирай
Въпрос
Milosha
Искам да ресторна от бекъп, който е от по-рано днес, но програмата ми казва, че в айфона няма достатъчно свободно място, което не е вярно!
Свободни са почти всичките GB...
Какво мога да направя, за да върна бекъпа?
През iBackupBot не иска да го върне, дава грешка??
4 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.