Cyberman Публикувано Февруари 4, 2013 Публикувано Февруари 4, 2013 Здравейте, мой познат ми донесе iPad-a който, неможе да излезе от Рековъри мода. Проблема е че няма нито един бекъп а има "важни" клипове и снимки на него. Когато го купи му го джейлнах с 5.1.1 и досега работеше без проблем. Казава че след зареждане в мрежата се е случило. Пробвах с тини, редсноу, фиксбоот, и всички ми известни начини за излизане от този мод. Без успех. Неможах да намеря програма с която, да извадя снимките и клиповете през рековъри мод-а. Дайте съвет какво да направя за да извадя снимките или да изляза от мода-а. Цитирай
0 Grievous Публикувано Февруари 4, 2013 Публикувано Февруари 4, 2013 Твоя приятел е тръгнал да го ъпдейтва през телефона и затова се е стигнало дотам. Колкото и неприятно да звучи, само рестор оправя нещата. Преди 30-на минутки приключих с един по същия начин - джейлнат на 5.1.1 с опит за ъпдейт от телефона. Цитирай
0 Cyberman Публикувано Февруари 4, 2013 Автор Публикувано Февруари 4, 2013 Той друго устройство с ябълка няма. Искаш да кажеше че е ъпдейтвал през таблета? Цитирай
0 Pe6o666 Публикувано Февруари 4, 2013 Публикувано Февруари 4, 2013 Да И аз правих такъв телефон преди дни Цитирай
0 Grievous Публикувано Февруари 4, 2013 Публикувано Февруари 4, 2013 Да де, таблета. То едно и също. Цитирай
0 Cyberman Публикувано Февруари 4, 2013 Автор Публикувано Февруари 4, 2013 (редактирано) Да разбирам ли че няма вадене на снимки и клипове от него в това състояние? Редактирано Февруари 4, 2013 от Cyberman Цитирай
0 Cyberman Публикувано Февруари 4, 2013 Автор Публикувано Февруари 4, 2013 (редактирано) Не е добре но... Какво да направя за да може да го ползва пак? Как да го ресторна(кой фирм да ползвам)? Ще може ли пак да се върне към 5.1.1.? Редактирано Февруари 4, 2013 от Cyberman Цитирай
0 Cyberman Публикувано Февруари 4, 2013 Автор Публикувано Февруари 4, 2013 iPad 2 16Gb WiFi. Джейлнат на 5.1.1. Сега не се знае коя е версията и дали не с по-голям ББ. Цитирай
0 Grievous Публикувано Февруари 4, 2013 Публикувано Февруари 4, 2013 Ако има запазени SHSH за 5.1.1, не виждам проблем. Ако не 6.1 и джейл по-късно днес. Цитирай
0 Cyberman Публикувано Февруари 4, 2013 Автор Публикувано Февруари 4, 2013 (редактирано) Мерси, ще му видя сметката днес. ПС: evasi0n ли имаш предвид за по-късно? Редактирано Февруари 4, 2013 от Cyberman Цитирай
0 Grievous Публикувано Февруари 4, 2013 Публикувано Февруари 4, 2013 Не, по тази тема със запазените, иначе да, с evasi0n. Цитирай
Въпрос
Cyberman
Здравейте,
мой познат ми донесе iPad-a който, неможе да излезе от Рековъри мода. Проблема е че няма нито един бекъп а има "важни" клипове и снимки на него.
Когато го купи му го джейлнах с 5.1.1 и досега работеше без проблем. Казава че след зареждане в мрежата се е случило.
Пробвах с тини, редсноу, фиксбоот, и всички ми известни начини за излизане от този мод. Без успех.
Неможах да намеря програма с която, да извадя снимките и клиповете през рековъри мод-а.
Дайте съвет какво да направя за да извадя снимките или да изляза от мода-а.
12 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.