Gregg Публикувано Февруари 6, 2013 Публикувано Февруари 6, 2013 uomoto крашва след ребуут. Ако след Джейла не си прайл ребуут затова не ти е крашвало Цитирай
Yordan Minev Публикувано Февруари 6, 2013 Публикувано Февруари 6, 2013 Сложих ъпдейта от Сидия, ребуут и времето пак не работи Цитирай
eek Публикувано Февруари 6, 2013 Публикувано Февруари 6, 2013 И при мен крашваше след рестарт. Инсталация на ъпдайта - пак крашва. Направих следното: Изтрих appsync ->стартирам скрипта през терминала ->рестарт -> реинсталиране на UIKit Tools -> рестарт -> стартирам weather.app (работи) -> инсталация на appsync от репото на sinful. Сега всичко е ок. Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 6, 2013 Публикувано Февруари 6, 2013 Един се е сетил да спази реда Цитирай
MacIlian Публикувано Февруари 6, 2013 Публикувано Февруари 6, 2013 Току що ми излязаха четири ъпдейта от Cydia, UIKit Tools, Activator, evasi0n 6.0-6.1 untether, и още нещо дето не запомних, след ъпдейта, рестарт, няма проблем времето си работи Цитирай
Pe6o666 Публикувано Февруари 6, 2013 Публикувано Февруари 6, 2013 Аз си ползвам MegaWeather и Weather pro. Ич не ми дреме че не баца 2 Цитирай
londongunner Публикувано Февруари 6, 2013 Публикувано Февруари 6, 2013 И при мен работи след ъпдейт и ребут. Цитирай
hidalgo Публикувано Февруари 6, 2013 Публикувано Февруари 6, 2013 (редактирано) Редактирано Февруари 6, 2013 от hidalgo Цитирай
asko44 Публикувано Февруари 6, 2013 Публикувано Февруари 6, 2013 И при мен неще,пробвах през терминала и update наравих неще това да е проблема за времето,друго всичко е ок.а iphone 5 направо лети си след jealbreka Цитирай
uomoto Публикувано Февруари 6, 2013 Публикувано Февруари 6, 2013 Еврика!Нов ъпдейт ! Обаче докато не махнах АпСинк не тръгна Weather... Цитирай
MacIlian Публикувано Февруари 6, 2013 Публикувано Февруари 6, 2013 Ако говориш за ъпдейта на UIKit Tools, след ъпдейта AppSync-а не е пипан, Weather работи, след рестрат Weather пак си работи без проблем. Цитирай
snooperchi Публикувано Февруари 6, 2013 Публикувано Февруари 6, 2013 (редактирано) При мен всичко, което е описал Шамана си бачка перфектно, рестартирам си и всичко е 6. Благодаря. Редактирано Февруари 6, 2013 от snooperchi Цитирай
Yordan Minev Публикувано Февруари 7, 2013 Публикувано Февруари 7, 2013 Най-накрая стана и при мен. Оказа се, че след като изтрия Appsync, трябва да изрия и com.apple.mobile.installation.plist и com.apple.launchServices-045.csstore. :) Цитирай
alka6one Публикувано Февруари 7, 2013 Публикувано Февруари 7, 2013 Не цитирай преходно мнение! Използвай бутона "Отговор". Как го направи? Като видях ъпдейта от cydia го направих! махнах Appsync и времето пак не иска да тръгне и незнам!!!Моля за малко помощ за така желаното "Време" Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 7, 2013 Публикувано Февруари 7, 2013 Следваш стъпка по стъпка упътването от първия пост и няма как да не стане Цитирай
Hcattaneo Публикувано Февруари 7, 2013 Публикувано Февруари 7, 2013 Първо махаш Апсинк и тогава ъпдейтваш Цитирай
uomoto Публикувано Февруари 7, 2013 Публикувано Февруари 7, 2013 Аз ъпнах , после махнах апсинк и пак реинсталнах uikit tools.След ребуут си бачка. Цитирай
mimeto83 Публикувано Февруари 8, 2013 Публикувано Февруари 8, 2013 При мен проблема се реши като инсталирах апсинк от sinful. Единственото което забелязах е ,че е различна версия с това което бях сложила преди това. След инсталиране ребуут и всичко си тръгна. Разбира се ъпдейтнах и всичко което ми излезна като ъпдейт в сидия. Цитирай
alka6one Публикувано Февруари 8, 2013 Публикувано Февруари 8, 2013 Направих всичко стъпка по стъпка, но като рестартирах телефона тъпото "Време" пак неработи!!! Има ли някакво крайно решение на проблема? Мерси предварително! Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 8, 2013 Автор Публикувано Февруари 8, 2013 Какво точно направи? Цитирай
alka6one Публикувано Февруари 8, 2013 Публикувано Февруари 8, 2013 Махнах AppSyng после преинсталирах тулс и качих наново AppSyng. Преди да го рестартирам си работеше но после уви НЕ. Мерси Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 8, 2013 Автор Публикувано Февруари 8, 2013 Тук обсъждаме друг метод! Видя първия пост нали? Цитирай
alka6one Публикувано Февруари 8, 2013 Публикувано Февруари 8, 2013 Да но ми се стори по лесно по другия! Мерси Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.