Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Ок сега трябва да повторя процедурата ли наново?

Публикувано

Благодаря за обяснението. Получи се от първия път.

Публикувано

Аз имам проблем не мога да въведа паролата след като дам командата "su root" не ми разрешава да въвеждам каквито и да било букви.....

Публикувано

При въвеждането си, паролата е "невидима"!

Публикувано

И така пробвах, но ми изписва "incorect passowrd".....

Публикувано

А, ти какво пишеш? Дефолтската е alpine, с малки букви само. Що се мориш с терминал, след като последният ъпдейт решава проблема с времето?

Публикувано

Странно. току що реших да пробвам все пак дали ще се стартира приложението за времето и се стартира без проблем. Не мога да ги разбера някои неща прекалено странни са за да се обяснят...

Добре но с тези ъпдейте аз така и не ми е изписвало от сидиа нито веднаж че има даден ъпдейт, всичко автоматично ли се ъпдейтва???

Публикувано

evasi0n 1.2 не решава проблема с времето. Трябва ъпдейт на AppSync вероятно.

Публикувано

Коле, снощи джейлнах една петица с 1.2, инстал на AppSync и никакви грижи с Weather.

Публикувано

Интересно. Направих всичко по описанието времето се оправи ама ми изчезнаха от папките всичките програми с изключение на тези от сидия.Някакви идеи ???

Публикувано

Аз джейлнах с 1.0, 1.1 и с 1,2. След рестарт времето не работи.

Публикувано

Ето малко по-лесен начин за подкарване на Weather app

Не е необходимо да извършвате всички сложни операции описани в началото на темата. Или пък да деинсталирате и инсталирате отново AppSync. Достатъчно е да имате AppSync 6.х . Ето накратко:

в Cydia добавяте това репо " cracklords.info/repo "

IMG_0004.jpg

търсите в репото "iOS 6 weather app fix"

IMG_0003.jpg

Инсталирате по понатия начин и всичко е ОК

При мен работи без проблем и след рестарт.

IMG_0002.jpg

Надявам се да съм полезен .

Публикувано

Сега пътища много ;) Има си и официален фикс.

Публикувано

Само аз ли имам проблем с прогнозата за времето след джейл на 6.1.2 ? След ребуут краш след краш. Официалния фих идваше за 6.1 и сега го има инсталиран но пак крашва. Вероятно ще трябва да правят ъпдейт.

Публикувано

А махаш ли AppSync

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Публикувано

Аз не съм махал нищо. Ресторнах си, джейлнах, сложих си AppSync и след като заговорихте за проблеми, рестартирах и пробвах... Weather си бачка.

Публикувано

Шамане от къде го сложи Appsync ? Аз като инсталирах IPAstore то идва с програмата. Да не би там да е нещо смотано това Appsync.

Публикувано

Аз исках да кажа, махаш AppSync слагаш фикса,рестарт и връщаш AppSync

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Публикувано (редактирано)

Открих проблема. AppSync който идва със IPAstore е счупен нещо. Изтрих IPAstore + AppSync , Ребуут , Инсталирах си от сорса на 25pp отново AppSync, Ребуут и Времето си работи без проблем

Редактирано от Gregg
  • 2 седмици по-късно...
Публикувано

Ако някой все още не може да подкара уедър ап, ето, от лесно по - лесно:

Сваляте файла по - долу, разархивирате. Навигирате до private/var/stash/Applications(някакви букви)/Weather.app. На оригиналния файл ръчкате разширение .bak(за всеки случай). Проверявате правата и коригирате ако е нужно:

Owner root
Group admin
User rwe
Group re
World re

Правите рестарт и сте в джаза. Има или няма апсинк е БЕЗ значение!

Weather.zip

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Ето и файла от cracklords.

Само го мятате във /var/root/Media/Cydia/AutoInstall и правите рестарт на телефона. Пробвано и работи.

iOS 6 Weather Fix 1.0

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...