the_kiko Публикувано Февруари 7, 2013 Публикувано Февруари 7, 2013 (редактирано) Привет колеги. При друг забелязва ли се проблема от заглавието на темата? При опит да изтрия нотификация /пропуснато обаждане например/, телефона се рестартира и преминава във SafeMode. Предварително благодаря на хората, имащи идентичен проблем и намерили решение. - iPhone 5, 6.1, Evasi0n Редактирано Февруари 7, 2013 от the_kiko Цитирай
0 Alxx® Публикувано Февруари 7, 2013 Публикувано Февруари 7, 2013 Трябваше да добавиш към инфото: мобайл субстрат. Нещо, свързано с него ти причинява проблема. Някой туийк от сидиа или самият субстрат. Аз съм го разкарал отдавна като метод за "подобряване" на телефона. Цитирай
0 the_kiko Публикувано Февруари 7, 2013 Автор Публикувано Февруари 7, 2013 Не съобразих за добавката. Извинявам се за което и ти благодаря. Мина ми през акъла да го разкарам, но честно казано не съм запознат до какво ще доведе неговото премахване. Ползвам от Cydia следните неща на които държа: OpenNotifier Zephyr Auxo Sbsettings. Не помня с кой от пакетите ми се инсталира този мобайл субстрат и се опасявам премахването на субстрат-а да не повлияе на коректната работа на някой от изброените по-горе програми. Цитирай
0 Alxx® Публикувано Февруари 7, 2013 Публикувано Февруари 7, 2013 Всичките са зависими и ще се махнат. Оупън нотифайър може да е причината. Цитирай
0 the_kiko Публикувано Февруари 7, 2013 Автор Публикувано Февруари 7, 2013 Благодаря ти, ще пробвам без него и ще пиша за информация на форума. Цитирай
0 uomoto Публикувано Февруари 7, 2013 Публикувано Февруари 7, 2013 Днес и моя влезе в сейф мод. Имам ауксо. След рестарт се оправи. Цитирай
0 the_kiko Публикувано Февруари 7, 2013 Автор Публикувано Февруари 7, 2013 Не е от OpenNotifier. Продължавам с тестовете Цитирай
0 uomoto Публикувано Февруари 7, 2013 Публикувано Февруари 7, 2013 Натисни рестарт какво седиш в сейф мод? Цитирай
0 the_kiko Публикувано Февруари 7, 2013 Автор Публикувано Февруари 7, 2013 Естествено че рестартирам. Но при следващ опит да изтрия нотификация, проблема остава.Отново SaveMode.Търся причината за проблема просто. Цитирай
0 mariankata Публикувано Февруари 7, 2013 Публикувано Февруари 7, 2013 В нета пишеше че Auxo и Zephyr още си пречат, въпреки update-a на Auxo. Цитирай
0 The Shaman Публикувано Февруари 7, 2013 Публикувано Февруари 7, 2013 С двете съм от самото начало, без абсолютно никакъв проблем! Цитирай
0 uomoto Публикувано Февруари 7, 2013 Публикувано Февруари 7, 2013 Ауксото ми е от синфул и токущо пак даде сейф мод. Разкарах го! Zephyr нямам... Цитирай
0 simba4 Публикувано Февруари 7, 2013 Публикувано Февруари 7, 2013 (редактирано) И моето е купено и работи без проблем. Работеше, няколко пъти респрингва при премахване на нотификация не ме вкарва в сейф моуд, а е закупено? Редактирано Февруари 7, 2013 от simba4 Цитирай
Въпрос
the_kiko
Привет колеги. При друг забелязва ли се проблема от заглавието на темата?
При опит да изтрия нотификация /пропуснато обаждане например/, телефона се рестартира и преминава във SafeMode.
Предварително благодаря на хората, имащи идентичен проблем и намерили решение.
- iPhone 5, 6.1, Evasi0n
Редактирано от the_kiko13 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.