Беше закупен телефон - Iphone 5, запечатан, още с разпечатването видях мазни пръсти върху лепенката на дисплея. След това долу - видими следи от употреба на аксесоарите, липса на пин, телефонът сложен наобратно спрямо капака на кутията, софт 6.1., вътре ползван - активиран, добавени градове Единбург и Лондон.
Сега, този телефон не е купуван от мобилните ни оператори, от други търговци тък в България, имате ли идея, как може да се получи това нещо.
На мен единственото нещо ми идва - магазинът, от който е закупен телефона, да са запечатали с автоклав ползван телефон. Но възможно ли е да са толкова прости - нали с отварянето се виждат сума ти дефекти, липса на пинче, активиран тел и тн.
Възможно ли е да е закупен от Епъл по този начин...поради някаква причина?
Аз утре/понеделник смятам да го върна, но все пак какво се е случило според вас?
Въпрос
Bobo
Колеги, дано не бъркам мястото за въпроса си,
но какво ми се случи днес.
Беше закупен телефон - Iphone 5, запечатан, още с разпечатването видях мазни пръсти върху лепенката на дисплея. След това долу - видими следи от употреба на аксесоарите, липса на пин, телефонът сложен наобратно спрямо капака на кутията, софт 6.1., вътре ползван - активиран, добавени градове Единбург и Лондон.
Сега, този телефон не е купуван от мобилните ни оператори, от други търговци тък в България, имате ли идея, как може да се получи това нещо.
На мен единственото нещо ми идва - магазинът, от който е закупен телефона, да са запечатали с автоклав ползван телефон. Но възможно ли е да са толкова прости - нали с отварянето се виждат сума ти дефекти, липса на пинче, активиран тел и тн.
Възможно ли е да е закупен от Епъл по този начин...поради някаква причина?
Аз утре/понеделник смятам да го върна, но все пак какво се е случило според вас?
Top Posters For This Question
10
7
7
6
Популярни дни
Февр 25
18
Февр 23
13
Март 3
7
Февр 26
7
Top Posters For This Question
Alxx® 10 posts
Cazinal 7 posts
Поразяващата Ръка 7 posts
Bobo 6 posts
Популярни дни
Февр 25 2013
18 posts
Февр 23 2013
13 posts
Март 3 2013
7 posts
Февр 26 2013
7 posts
Популярни публикации
Nick Snow
На мен малко ми звучи вече.... "иииха, прецака ми се телефона как мога да спечеля" Искаш да ти върнат 1000 лева за 2 години използван телефон? Или да ти подарят чисто нов телефон и той да има още 2 го
Alxx®
Честито В МОЛ Сердика се разхожда един наш човек, вероятно влияе положително на отношението...поне
The Shaman
Да не би С тая поразяваща ръка нещо
55 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.