Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано

Колеги, дано не бъркам мястото за въпроса си,

но какво ми се случи днес.

Беше закупен телефон - Iphone 5, запечатан, още с разпечатването видях мазни пръсти върху лепенката на дисплея. След това долу - видими следи от употреба на аксесоарите, липса на пин, телефонът сложен наобратно спрямо капака на кутията, софт 6.1., вътре ползван - активиран, добавени градове Единбург и Лондон.

Сега, този телефон не е купуван от мобилните ни оператори, от други търговци тък в България, имате ли идея, как може да се получи това нещо.

На мен единственото нещо ми идва - магазинът, от който е закупен телефона, да са запечатали с автоклав ползван телефон. Но възможно ли е да са толкова прости - нали с отварянето се виждат сума ти дефекти, липса на пинче, активиран тел и тн.

Възможно ли е да е закупен от Епъл по този начин...поради някаква причина?

Аз утре/понеделник смятам да го върна, но все пак какво се е случило според вас?

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Здравейте. Темата е малко стара , но да се оплача , че и този апарат с който ми замениха стария се прецата . Пак същия проблем с wifi-то, само че този път доста трудно изпращам и смс-и , а да не говориме че 3G-то прекъсва постоянно. Хем нови апарати, хем нов софтуер... Да Ви кажа , 3ти път случи ли се го връщам айфона . Не знам какво става...

• 0
Публикувано

Да не би С тая поразяваща ръка нещо ;)

• 0
Публикувано

Уж не . Бая неща съм сътворил с нея , че да не мога да опазя един телефон :tooth:

• 0
Публикувано

Проблем с всички безжични връзки ми намирисва на проблемен бейзбанд. Пробва ли чист рестор?

• 0
Публикувано

Да. Пробвах чист рестор. Хард ресет. Никакъв резултат. Току що се прибирам от магазина на Глобул в Мол Сердика.Отиде още един месец чакане ... :tooth:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...