Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано

Здравейте искам да попитам във моя телефон ли е проблема или във виваком, защото до колкото знам скоростта от 1ви февруари вече е 42Mbit за download, а преди това е била 21MBit.Но при мен като пусна speedtest и повече от 9 мегабита не ми вдига.Намирам се във Пловдив, не съм някъде в някое забутано място и по-голяма скорост не се вдига :(

12 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Не разчитай много на това, което чуваш по рекламите :) Иначе аз съм доволен от Вива.

• 0
Публикувано

А на теб примерно каква ти е скоростта през 3G :)

• 0
Публикувано

Има доста дебела тема по тези въпроси.

• 0
Публикувано

Е добре, но да разбирам ли че тези 40 мегабита няма да ги видя през 3G или поне половината от тях ? :)

• 0
Публикувано

Говори с Вива.

• 0
Публикувано

Тези 40мбит са за кабелният им Интернет..

• 0
Публикувано

strong94 ей такива коментари като твоите най-обичам, ник'ва идея за какво иде реч и ник'ва мисъл вложена в отговора. Важното е да се напише нещо, пък дали е вярно или не няма значение. Да беше прочел поне малко за стандарта HSDPA през 3G мрежата, да видиш кои го поддържат и после да беше коментирал, че се отнасяло за "кабелния интернет".

pzhekov не очаквай да сваляш с 42Mbit през 3G, т.к това зависи от много фактори включително натовареността на клетката, района и сигнала на покритие итн. Отделно speedtest-а не дава толкова точна информация за скоростта на интернета.

• 0
Публикувано

В София съм на същата скорост. На мтел е по-добра като цяло (ползвам ги на айпада). А тия скорости от 21 и 42 мбит са теоретични, не практически. За мобилен нет си мисля, че е напълно достатъчно. Но все пак трябва да има прогрес.. По-интересно ми е кога ще навлезе ЛТЕ. Мтел вече тествали от 1 г., но за другите оператори нищо не се чува..

• 0
Публикувано

Ако наричаш явното заблуждаване на клиентите "прогрес"...проблемът се състои в това, че много, много трудно се доказва неспазването на такива показатели и единственият орган, можещ да наложи санкция е КРС. Там пък...маХни, маХни...

• 0
Публикувано

Мтел са спрели тестването на ЛТЕ. За сега няма да го пускат. :)

• 0
Публикувано

Днес минах през един магазин на виваком и ми казаха, че 42та мегабита са само за тарифни планове Traffic Unlimited M L XL или допълнителни пакети +DATA Unlimited M, L и XL. :smile: Ясно е вече защо не стигаме скоростта, но се чудя за какво им е да ограничават скоростите на по-малките пакети, може би защото ще се изхабяват много бързо мегабайтите, когато са малко.

• 0
Публикувано

Скоростта на интернета няма никакво значение спрямо големината на пакета данни. Няма как да го изхабиш по-бързо при по-висока скорост :tooth:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...