marto_andonov Публикувано Януари 28, 2010 Публикувано Януари 28, 2010 Тъй като фирмата спря да продава Rebel EFI се чудех дали някой случайно не може да даде линк за пълната версия? Цитирай
mitkoiphone Публикувано Януари 28, 2010 Публикувано Януари 28, 2010 Защо не използваш Empire Efi, доколкото стигат моите скромни възможности, нещата са едни и същи и при двете. Цитирай
marto_andonov Публикувано Януари 28, 2010 Автор Публикувано Януари 28, 2010 имам Sony Vaio FW и Empire EFI не поддържа видео картата ми ( ATI Radeon HD) Цитирай
Sladichuk® Публикувано Януари 28, 2010 Публикувано Януари 28, 2010 Аз пък имам една магическа шибалчица за малки лъжльовци, дето са обещали, ама не са прочели правилата, за мързеланковци, дето ги мързи да ги прочетат, за нахалчета, дето си правят оглушки за зеленички писъмца, и непослушковци, дето не не искат да пишат грамотничко, и за инатчета, дето не щат да уважават и спазват правилата..:poke: :evil:Моментално си оправи профила и поста, и внимавай оттук нататък, защото повече няма да те предупреждавам! :read::spank: Цитирай
marto_andonov Публикувано Януари 29, 2010 Автор Публикувано Януари 29, 2010 Оправих го. А сега ще може ли пак към темата да се върнем? Има ли някой идея от къде мога да намеря пълната версия на Empire EFI? Цитирай
mitkoiphone Публикувано Януари 29, 2010 Публикувано Януари 29, 2010 Мммммм може на сайта им да я има за свалаяне а ? Цитирай
marto_andonov Публикувано Януари 31, 2010 Автор Публикувано Януари 31, 2010 е добре, значи никой няма понятие, така ли? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.