teodorteo Публикувано Юни 23, 2015 Публикувано Юни 23, 2015 Благодаря ти, slaf. Някой ако има и други жокери и полезни идеи да не се притеснява да ги сподели! Цитирай
Monro Публикувано Юни 23, 2015 Публикувано Юни 23, 2015 Обръщай в Динари, иначе може да те бият в цената, с виза става на доста места. Слаф е писал вече. Има една интересна крайпътна механичка "господарска механа" в Зайчер, много вкусно ядене и приемат всякакви валути, да не кажа и монголски тугрици 1 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Януари 13, 2016 Публикувано Януари 13, 2016 Другата седмица тръгвам към Швейцария. Някой да знае хотел около Инсбрук, близо до основния път за да не се отделям много? Някакви новости в Сърбия? Цитирай
Monro Публикувано Септември 29, 2016 Публикувано Септември 29, 2016 А нещо за Дубай да кажете интересно, съвет? В събота пътувам... Цитирай
gogi6 Публикувано Септември 29, 2016 Публикувано Септември 29, 2016 Платил ли си за екскурзии или свободна програма?Вземи пари Цитирай
gogi6 Публикувано Септември 29, 2016 Публикувано Септември 29, 2016 Ясно,но за там платил ли си екскурзии по забележителности?Сафари в пустиянята е яко,кулата и фонтаните,стария пазар задължително!На плажа е жега,морето не е от най-прекрасните.Вечер препоръчвам Мединад джумейра,но е скъпичко по ресторантите!Предвижването става с таксита,които не са скъпи,но не лексусите!!!Те дерат здраво и ги има пред всеки хотел!Ако поръчваш,имай го предвид.Ако си оправен има и метро и се стига почти навсякъде.Заведенията са скъпи за нашия стандарт,магазините като тук.Ако има разпродажби в моловете си заслужава да се пазари.Можеш да се пазариш за всичко.АбуДаби си заслужава да се види същоВ кой хотел си? Цитирай
Monro Публикувано Септември 29, 2016 Публикувано Септември 29, 2016 още не съм плащал за допълнителните, чудя се за бурж халифа, в сайта последния етаж е 70$ и ми препоръчаха да отида преди залез, за да видя през деня и през нощта... а от агенцията искат 55евро но сигурно е за средния етаж и вероятно през деня..., за сафарито сигурно ще платя да. Мислех за метро и градски транспорт имало карта и зареждаш на метростанциите.. хотела е в дейра, (тойота) аурис Цитирай
gogi6 Публикувано Септември 29, 2016 Публикувано Септември 29, 2016 За метрото,да, зареждаш на станциите.Този хотел мисля нямаше превоз до плажа...Аз ходих май на всички възможни организирани мероприятия.На пазара отиваш с метро,на моловете също!За Бурж също е удобно с метро и да си платиш направо там!Но си отдели поне ден за всяко нещоБях в Аурис Фърст централ и имаше всеки ден шатъли до плажа,което си е екстричка !Района е същияЕдит:Сетих се,че ползвах някакви пътеводители от AppStore и бях много доволен Цитирай
Monro Публикувано Февруари 6, 2018 Публикувано Февруари 6, 2018 Здравейте, Някой да има инфо за Хургада - Египет? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.