Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте, за 4ти път ми се случва да немога да синхронизирам различни iPhones и след като потърсих из глобалната мрежа видях, че доста хора имат такива проблеми. Ето решението ( за XP) :

Iphone cannot be synced. Disk not found/cant be read or written to

* Десен бутон на 'My Computer' -> 'Properties'

* Отворете 'Hardware' таб -> 'Device Manager'

* Включете iPhone

* В Universal Serial Bus controllers, десен бутон върху 'Apple Mobile

Device USB Driver' и reuninstall

* Изключете iPhone-а ( от кабела )

* Включете го отново

Сега пробвайте да синхронизирате, вече всичко трябва да работи!

Публикувано

:thumbsup:

• 4 месеца по-късно...
Публикувано

Златен си!! отдавна се боря с този проблем даже ресторвах неведнъж, а имало простичко решение.

Благодаря още веднъж.

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

E? Кое да му е различното?

Публикувано

Искаш някой да те води за ръчичка из менюто на твоя комп? Постът на колегата би трябвало да ти подскаже преинсталация на драйвърите за iPhone - толкова ли е трудно да намериш менаджера на устройства в седмицата?

Публикувано

Аз имам малко по-различен проблем,като се опитам да синхронизирам ми изписва : The IPhone "A_Z_A_Z_E_L's IPhone" cannot be synced. An unknown error occurred (-54).

Пробвах всичко,това от 1-вия пост,преинсталирах всичко сварзано с apple,и пак не става,иначе музика мога да слагам,но снимки,бакъп,програмки не мога.

Публикувано

Не съм,зададох го като нов телефон,в началото го нямаше този проблем.Сложих музика без проблем,след това не бях ползвал програмата дълго време,работех само с IPhone PC Suite.И като исках да синхронизирам с ITunes не стана.

Публикувано (редактирано)
IPhone PC Suite
- Ключът от бараката...

Намери пач файла на ПЦ сут и го изтрий(не помня къде се записваше в телефона), после рестартирай и опитай пак. Ако не стане, лишаваш се от музиката и триеш цялото съдържание на папката var/mobile/media/iTunes_Control, пак рестарт и нов опит.

П.П. В бъдеще, помисли пак, преди да ползваш тъпи китайски програми.

Редактирано от alxx
Публикувано

Пак не става.Пробвах и по двата начина,махнах всички файлове свързани с IPhone PC Suite,после изтрих всичко от "var/mobile/media/iTunes_Control",след това изтрих и всичко от "Мy Documents/My Music/iTunes".Даде ми да ресторвам бекъп,но не съм, настроих го като нов телефон,промяна никаква.И свга явно оставам с 2 варианта.1-да продължавам с IPhone PC Suite,защото от нея са ми всички приложения,игри,рингтонове и т.н.музиката с ITunes и снимките с IFunBox,или 2-ро рестор.Нали?

Публикувано

Чист при това! Всички външни програми(с изкл. на фънбокс) водят до проблеми при синхронизация.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...