Valvis Публикувано Март 21, 2013 Публикувано Март 21, 2013 Здравей те ! Днес установих че неми работи огледалното стримване на АТВ 2. От Айфона успявам да го включа без проблем и щом го направя,нищо,след няколко секунди АТВ ми показва черен екран.Стримвам музика без проблем,както и видео от Вево апп но опитам ли огледално стримване просто не става.АТВ-то и Айфона ми са с последните излязли версии съответно АТВ-то е с 5,2,1 а Айфон-а с 6,1,3. Ресторнах АТВ-то два пъти както и рутера ми но нищо. (рутера е линксис н2700) Някакви идеи каде може да е проблема ? Благодаря. Цитирай
Alxx® Публикувано Март 21, 2013 Публикувано Март 21, 2013 Еър мироринг не беше ли от 4с - нагоре? Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Март 21, 2013 Публикувано Март 21, 2013 При iPhone 4 няма опция Mirroring iPhone 4 iPhone 5 И двата телефона са с 6.1.2 Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
Valvis Публикувано Март 21, 2013 Автор Публикувано Март 21, 2013 Моля да ме извините,поправих си инфото в профила.С Айфон 5 съм. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.