Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

Error -1 на iPhone 4 ?

kivanov11

Въпрос

Публикувано

iOS 6.1.3,отключен,от време на време ми изписва,че трябва рестор,проблема ми е следния беше при едни разбирачи и нещо са го бъзикали и са ми омазали бейсбанда и в момента изобщо не ми отчита бейсбанд,дава ми error -1 при рестор,карах го на 4 сервиза в 1вия ми казаха,че като излезел новия бейзбанд щял да се оправи,в другия нищо,в 3тия,че бейсбанд чипа ми не работи и сега си нямам представа какво да си мисля и какво да правя,някакви идей и предложения ? телефона работи в момента,но без бейзбанд в смисъл не работи нищо от него.. БЛАГОДАРЯ предварително ! :)

23 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Иска ресторче с оригинален фирмуер.

• 0
Публикувано
проблема ми е следния беше при едни разбирачи и нещо са го бъзикали и са ми омазали бейсбанда

След като си сигурен кой го е причинил, защо ни занимаваш нас? При всички случаи, ти не можеш нищо да направиш. Трябва ти сервиз, но не "едни разбирачи".

• 0
Публикувано

занимавам ви ,защото те няма как да го оправят,сервиза ми искат нова платка какво мога да направя iphone е чисто нов...

• 0
Публикувано

Добре де, пусни му ресторче

• 0
Публикувано

не става,в 3 сервиза го карах да го ресторват да го правят не става разбираш ли всеки път дава error -1...

• 0
Публикувано

Ми носи го в глобул да ти го сменят

• 0
Публикувано

няма гаранция не е купуван от глобул,нямам документи..

• 0
Публикувано

Лошо тогава,пробвай с redsn0w да заредиш custom ipsw пробва ли?

• 0
Публикувано

Какъв къстъм на отключен телефон бе хора! Свали си фирмуера, линка от личното, на което ти отговорих. Вкарай телефона в dfu с redsn0w например. Ресторни го и го сетни като нов след активацията.

• 0
Публикувано

Скоро се сблъсках със същия проблем на друг iPhone 4. Грешка -1 се преборва с много опити, но след това телефонът отново губи обхват и иска рестор. Устройството е за сервиз, с рестори няма да се оправи.

Успех

• Харесвам 1
  • 0
Публикувано

нали ти казвам на единия сервиз ми казаха,като излезе новия бейсбанд,на другия нов чип..

• 0
Публикувано

Сервиз - ЦЪК

• 0
Публикувано

от бургас съм..

• 0
Публикувано

Има Еконт.

• 0
Публикувано

Ще ти кажа аз какво ти писах, щом не си ме разбрал:

Щом "едни разбирачи" са ти го прецакали, защо не им потърсиш отговорност??? Да ти го оправят или да го плащат!

Иначе, написаното и казаното са верни:

Ако е софтуерен проблем, бейзбанд се префлашва само при наличие на по - нова версия, т.е. - чакаш да излезе.

Ако е хардуерен - само смяна на чипа. Или поне препояване на контактите му(в евтиния вариант).

Изпрати го по куриер до сервиза, за диагностика ще си платиш само куриера до София и вече ако решиш да го ремонтираш - тогава ще обсъдите цената.

• 0
Публикувано

Аз се мъчих през тийм вюър, грешка -1 и тва е

Утре ще ходя в Бургас и може да го взема, ама мирише на хардуер...

• 0
Публикувано

Преинсталираш iTunes, спираш антивирусната, firewall-a и пробваш до победа. При мен така се поучи, но след определено време губи обхват и иска рестор. Няма смисъл да се правят тези "упражнения", пращай го в София.

Sent from my iPhone

• 0
Публикувано

еми на и аз току що почнах 2ри рестор правя в момента, до победа ще го мъча..

• 0
Публикувано

Ще има да почакаш...

• 0
Публикувано

Послушай колегите и го прати в сервиза. Ако може да се оправи, то там ще го направят.

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk 2

• 0
Публикувано (редактирано)

те вариантите са 2. или да чакам новия беисбанд или да си сменя платката.карах го на 3 техника няма смисъл да го пращам в софия. ще пробвам с рестори още,ако не стане шанс :smile: и все пак аз все още не мога да го подкарам без беизбанд..

Редактирано от kivanov11
  • 0
Публикувано

Започни пост или изречение с главна буква поне веднъж.

• Харесвам 2
  • 0
Публикувано
1.5a. Неграмотното писане във форума ви носи 1 наказателна точка. Никой няма да се заяжда за някоя изпусната запетая, но се старайте мнението да е написано според правилата на българския език. След като търсите помощ или задавате въпрос, то трябва да имате уважение към хората, кото ще четат творчеството ви. Писането само с малки букви, непоставянето на интервал след точка или запетая, използването на цифри вместо букви, писането със съкращения като в чат (например "здр","мн", "нз") и всякакви други груби правописни грешки, ще се смятат за нарушение.
  • Харесвам 1
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...