Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

При входящо повикване се гаси дисплея

Featured Replies

Публикувано

Проблемът се появи преди няколко дни.Когато ми звънят телефона си светва и издава звук ,но след 2-4 сек. дисплея се гаси ,като телефона продължава да звъни.За да приема обаждането трябва да натисна home бутона ,а аз гледам да го натискам и след секи разговор за да ги избягвам тия бъгове.Намерих горе-долу сходна тема като с моя проблем- "Телефона звъни без звук, и не мога да отговоря".Забелязах ,че основно хората които имат проблем от тази тема са с 2г като мен.

Публикувано

Минавай на FW 3.1.2 и проблема ти е решен. Преди като бях на 2.2.1 ми се е появявал този проблем, но от както съм с 3.1.2 няма проблеми.

Публикувано

Преди два дни ми се случи и на мен, но батерията ми беше едва 2% и мисля че е от това.

Публикувано

Това е един от бъговете в 3.0.1 и 3.1, които 3.1.2 поправя - от опит го казвам, повярвай.

Публикувано
  • Автор

Благодаря за отговорите.

Публикувано

Аз съм на 3.1.2 FW и ми се случва от време на време.

Публикувано

И аз съм с 3.1.2 (3GS) и на мен ми се е случвало и то доста пъти. Не съм имал време да се замисля защо ли го прави или да ровя в Гугъл. Сега Пешо като писа, че батерията му е била на минимума, се замислям, че може би и при мен точно тогава се случва...

Публикувано
  • Автор

Аз помислих ,че може да е от някое приложение за това пуснах темата...

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Напълно е възможно да се получава, когато батерията е на приключване. В случай, че е много слаба батерията, може и мрежата да се позагуби на моменти.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

аз мисля че се дължи на iBlacklist- след като я инсталирах и при мен взе да се появява от време на време това с дисплея

Публикувано
  • Автор
Напълно е възможно да се получава, когато батерията е на приключване. В случай, че е много слаба батерията, може и мрежата да се позагуби на моменти.

Не е от батерията ,а и от мрежата не е ,защото ми се е прецаквало така и когато ми звъни алармата.Явно е от фърмуера.

Публикувано

А всички ли са сигурни, че не са си сложили пръстът върху сензора ?!

ТОВА СЪЩО Е ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ОГАСВАНЕ НА ДИСПЛЕЯ НА ТЕЛЕФОНА ПРИ ВХОДЯЩИ/ИЗХОДЯЩИ ПОВИКВАНИЯ !!!

Публикувано

При входящо повикване, докато не започнем провеждането на разговор (вдигнем), сензора НЕ гаси дисплея!

От фърмуера е, или е конфликт на някое програмче...

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

И на мен взе да ми се случва да ми се гаси дисплея.Батерията ми е нова както и бе заредена когато ми се случи {поне последния път}.Някой не откри ли причината това да се случва.

Публикувано

Възможните причини са много, но мойте наблюдения ме карат да ги "компресирам" до две: при приключване на разговор се натистне Хоум бутона-оправя се с респринг или рестарт и втората, която е най-честа за мен-някоя бъгня качена от Сидия

Публикувано

Това става от някоя тема. Аз преди бях с GT Theme и така ми се получаваше...

Публикувано

още един глас, че е или от някоя програма или тема

мнението ми е базирано на факта, че не ползвам теми, а единствените програми, които имам от cydia са Installous и UDIDFaker

Публикувано

При мен проблема се появи, когато инсталирах "iBlacklist".

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.