Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано (редактирано)

Момчета има ли някаква грижа с тоя 6.0.1 ? Имам 3гс който е на 3.1.3 със запазени сигнатури 5.1.1 и 6.0.1 исках да го кача до 6.0.1 но не мога. Пробвах рестор през редсноу , но той дава грешки или зацепва на upлoading ibbs и до там . Пробва през айтюнс със тайниумбрела И С TSS SERVER и пак не иска дава грешки. Направих кастъм със сноубриз във айфейт мод и го подписах със сигнатурите, ресторна се , но влезна в дфу след рестора и се отказах. Ресторнах си го с 5.1.1 без грижи , но това не ми дава мира , защото и мой приятел правеше също такъв 3гс и пак на 6.0.1 и той удари на камък. Някой да сподели, явно нещо ми е се губи :thinking: но какво ли е?

Редактирано от liomojo

13 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Mоите са 3.48кб , сега пуснах и една 4-ка и дадох на ifaith да ми запази всички сигнатури от сървъра и след като ги дръпба ми каза , че тези за 6.1.2 са не пълни и няма да ги ползва. Явно сидия не запазва както трябва сигнатурите за 6х версия , дявол да го вземе!!!!! :swear:

• 0
Публикувано

iFaith не ги вади както трябва ;) Пробваш с редсноу или чадъра.

• 0
Публикувано

Именно с ъмбрелката ги бях дръпнал за 3гс-а, а редсноу си ги дърпа преди рестора , но после забива на ъплоудинг ibss(мисля така се пишеше) и казва , че телефона е в рековъри вместо в дфю или нещо такова и до там. Интересното е , че го прави само с 6х версия. А доскоро си ресторвах 6.1.2 през него без грижи , но явно сигнатурите си ги дърпаше направо от епъл и за това бачкаше безгрижно. Явно за 6- та версия сигнатурите не бачкат както трябва.

• 0
Публикувано

Хмм...от седмица насам, забелязвам масови оплаквания - преди ги нямаше. Нещо се е "счупило" по веригата и още не знаем какво.

• 0
Публикувано

Не знам какво се е счупило , обаче ще се побъркам вече. Друг 3гс максимално на 4.3 мога да го сложа , направих го с ънтетърд джейл , всичко му работи , обаче ултрасноу не ще да отключи , нов му слагах стар му турих е неще. Бейзбанда си е 5.13.04 , махах слагах субстрати не тръгва. Не мога да намеря стария ултрасноу фиксер за 4.3 да не би да му трябва , макар да отпадна това с новата версия ,ама знае ли човек. Ако го имате на .деб файл моля споде.лете го , че нито едно репо го няма вече.

• 0
Публикувано

Не ти трябва фиксер за 4.3.

• 0
Публикувано

Освен на ново рестори идея някаква как да го фиксна?

• 0
Публикувано

Бил ли е с 6.15?

• 0
Публикувано

Не , но сега му сложих и с него и пак същото , след нов рестор с кастъм със сноубриз.

Ще му нахакам един 4.2.1 да видя ще ми върти ли номер там

• 0
Публикувано

Сложи му оригинален 4.1 и пробвай.

• 0
Публикувано (редактирано)

Рестор с редсноу с 4.2.1 , после jailbreak всичко уж наред , бам забива на ябълка. Justboot пак не изгря. Рестор наново с 4.2.1 - този път само recovery fix. Телефона изгрява. Проба джейлбрейк със стар ред сноу за хакактивация- пак забива на ябълка. Justboot и телефона изгря но при рестарт пак на ябълка. Jailbreak с грийнпойзън и накрая успех. Ултрасноу работи и всичко на 6. Ебати прокълнатия телефон. Заключение - последния редсноу има проблем с джейлбрейка на 4.2.1 и 4.3 , защото между другото направих и една 4_ка на 4.2.1 и с нея същия проблем. Новия сноубрийз и той има проблеми с кастъмите на 4.2.1 при проба на рестор с кастъм правен с него на 4.2.1 телефона на половината рестор дава грешка 26, а направих 3 със сигнатури и без. . Със по-старите версий направен кастъм - няма проблем. Със сигнатурите също има проблем с едни става с други не. За съжаление не можах да разбера защо ултрасноу не сработи с 4.3 , което ме изнервя много. Явно и там има някакъв нов бъг. Гадното е , че за неща в който бях сигурен как работят и , че направя ли това което трябва то винаги сработва , вече не е така. И телефон който правя за 1 час , вече може да ми отнеме цял ден и пак да не стане каквото трябва. Дано да е временно.

Редактирано от liomojo
  • 0
Публикувано

Имам стари версии pwnage tool. Свиркай, ако закъсаш ;)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...