Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано (редактирано)

Днес инсталирах няколко неща (от които повечето и махнах) и се появи следният проблем. При респринг (но не при всеки, сега последно ми се случи след премахване на bulletin) забива на колелцето, седи така 5 мин и след това се изключва дисплея. Оправя се само с хард ресет (с нормален не пали). След това някои приложения (сидия и дропбокс забелязах) излизат на 1/4 от дисплея:

6739206215258505.jpg

Първоначално търсих именно за този проблем и изглежда и други хора са го имали с най-различни приложения, но не и някое от тези, които аз ползвам. Единственото решение до момента ми е със сбсеттингс - влизане в safe mode и рестарт от статус бара. Със задържане на volume up при рестарт на телефона и респринг/рестарт, не се оправя. От какво може да се получава това забиване на респринга при инсталиране/деинсталиране на туикове? От първия проблем произлиза втория. Аз поне така си го обяснявам.

Списъкът ми с добавки от Сидия е дълъг, но ще спомена по-скорошните: auxo (проблемът се появи преди него), call recorder, Flex beta, instahancer (едва ли има нещо общо), LLBPano (също, а и не съм го и ползвал досега), Zephyr.

За първи път ми показа малките app-ове след инсталация на battery doctor pro и cameratweak. Махнал съм ги, но след няколко респринга пак се сбозва и си мисля, че нещо се е омазало и сега не може да се оправи без рестор.. А за 5-цата няма джейл след рестор..

Редактирано от DreamcatcheR

11 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0

Пробва ли да преинсталираш substrat, preference loader, uikit tools i evasi0n? И ребуут след това!

Всъщност preference loader последно, защото то само иска респринг!

Sent from my iPhone 4s(6.1.2) Jailbroken using Tapatalk 2

Редактирано от simba4
  • 0
Публикувано

Бях пробвал само със субстрата. Сега го направих с всичките и не ще да запали. Това почна да ми го прави доста често. Както забие на респринг и след това не ще да тръгне. Все по-трудно го и подкарвах и то само с volume up reboot + oще един ребуут нормален. Сега пък въобще не мога да го подкарам.. Вече 4 часа се занимавам с пущината.. Поне намерих по-добър начин за влизане в сейф мод от сбсеттингс - инсталира се safemode и mobile terminal от сидия и в терминала се пише safemode. Лошото е, че в момента и на сейфмод респринг ми заби... Тотално почна да се омазва и ще се изям от яд ако трябва да ресторвам.. Таман наскоро намерих доста полезни добавки, които много ми улесняват живота :)

• 0

Мисли кое може да го е омазало само туийк е няма какво друго да е ! Изпускаш нещо; казвай да помагам!

Lockinfo имаш ли? Ако да го махни и пробвай пак!

Редактирано от simba4
  • 0

Според мен се омаза със слагането на battery doctor pro.. След това инсталирах през ifile camera tweak и тогава за пръв път ми заби на респринга. Въпросът е, че и двете програмки отдавна съм ги махнал.. Сега махам на ред почти всичко, поне телефона да си върна.

едит: Явно има някаква несъвместимост м/у 2 или повече от тези: zephyr, auxo, flex (и съответно някой/и от пачовете му). С зефир и флекс всичко беше ок, но когато и ауксо е в играта, нещо се омешва.. Да спомена, че платени са ми флекс и ауксо. Зефир - не. Това го казвам в следствие на факта, че като ги махнах и трите, всичко се оправи и респрингвам по 50 пъти без да забие, няма ги и смалените апп-ове.

Редактирано от DreamcatcheR
  • 0
Публикувано

Еми Зефир според мен!

Между другото бетата на ауксо е перфектна няма респринг всичко е ок ако искаш вкарай си бета репото и я ползвай от там

• 0
Публикувано

В момента съм сложил Зефир и Флекс, както бях първоначално и всичко е ок. Мога да пиша на разработчиците на Ауксо, но не мога да съм сигурен, че проблемът е действително в техния апп, понеже Зефир ми е кракнат.. Някой, който си ги е купил, ползва ли ги и двете в комплект без такива проблеми?

пс. ок, ще пробвам бетата.

• 0
Публикувано

Сложи бетата и пробвай!

• 0

Koe e бета репото? :rolleyes:

Едит: Това ли е repo.a3tweaks.com ?

Редактирано от hidalgo
  • 0
Публикувано

Да :)

• 0
Публикувано

И с бетата ми забива още след инсталацията на респринга от сидия.. Ще им пиша ако намеря време утре.. Сега нямам нерви вече :)

• 0
Публикувано

Е поне разбра от къде е ,но не се знае дали Зефир не е кракнат зле и от там да иде проблема!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...