Lyudmil Публикувано Април 9, 2013 Публикувано Април 9, 2013 Намерих тука едни стари видео касети, които искам да прехвърля на DVD. Имам тунер на компютъра, който има вход за видео сигнал, обаче не знам какъв софтуер да използвам. Някой би ли ми препоръчал коя програма е най-добрата? П.П. Тунерът е Asus My Cinema P7131 Цитирай
goce kostadinov Публикувано Април 9, 2013 Публикувано Април 9, 2013 Това могат да ти го свършат на стадион славия в едно студио на ники тупарев момчето се казва СВИЛЕН. 1 Цитирай
Lyudmil Публикувано Април 9, 2013 Автор Публикувано Април 9, 2013 При положение, че разполагам с нужната техника, бих искал да си го направя сам. Цитирай
adept Публикувано Април 9, 2013 Публикувано Април 9, 2013 За Windows бих ти препоръчал Roxio Easy VHS to DVD 3 Plus Лесна е за работа, поддържа и стабилизация на картината, ефекти и т.н. На всичкото отгоре можеш през нея да експортнеш видеото и за iPhone ;-) Цитирай
Alxx® Публикувано Април 9, 2013 Публикувано Април 9, 2013 Roxio -то бива много, но ако имаш под ръка някой с Вайо - ще стане чук. Сони имат невероятен, вграден софтуер за тая работа. Цитирай
johnnybravo Публикувано Април 9, 2013 Публикувано Април 9, 2013 Това могат да ти го свършат на стадион славия в едно студио на ники тупарев момчето се казва СВИЛЕН. Гоце, кажи къде е точно, че имам малко "усмивки от старите ленти" за дигитализиране Цитирай
Alxx® Публикувано Април 9, 2013 Публикувано Април 9, 2013 Там, където беше по - предишната среща на форума. В сградата на студиото. Цитирай
Lyudmil Публикувано Април 9, 2013 Автор Публикувано Април 9, 2013 Инсталирах CyberLink PowerDirector 11 и всичко стана отраз, успях да запиша цяла касета, има вграден едитор, чрез който може да се добавят анимации и менюта и накрая имаш опция да изпечеш готовия проект на DVD. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.