Kostadin Karnev Публикувано Април 18, 2013 Публикувано Април 18, 2013 Здравейте Днес ми се случи нещо много странно след като почнах да се ровичкам из нета с моя Iphone 3gs изведнъж започна да прави проблеми с бутона за заключване все едно постоно се натиска и този проблем продължава вече няколко часа но също забелязох и отдзад на стъкалцето на камерата КОНДЕНЗ (абе все едно вътре си беше доста замаглено) Оставих 1 час телефона изклучен и конденза на камерата се оправи но продължава проблема с бутона за заключване И молбата ми е някои наясно ли е как мога да се справя с този проблем и въобще ако може да ми дадете някакви съвети Цитирай
BulgarianSS Публикувано Април 18, 2013 Публикувано Април 18, 2013 Прескочи до сервиза най-добре. Цитирай
Kostadin Karnev Публикувано Април 18, 2013 Автор Публикувано Април 18, 2013 Не цитирай преходно мнение! Хубаво но искам да имам някаква предварителна информация преди да отида а не да отида и да ми кажат някаква безбожна сума Цитирай
The Shaman Публикувано Април 18, 2013 Публикувано Април 18, 2013 Когато отидеш, няма да започнат работа, преди да се съгласиш с цената. Цитирай
Kostadin Karnev Публикувано Април 18, 2013 Автор Публикувано Април 18, 2013 ОК Едната опция е сервиза А някои да има друго предложение А и да добавя нещо ново към проблема Вече си работи без постояно да се заключва но пак бутона за заключване сега не ми работи Цитирай
Alxx® Публикувано Април 18, 2013 Публикувано Април 18, 2013 Младежо, не става ли ти ясно, че работата е за човек, който се занимава с това? Отиди до сервиза, диагностиката е БЕЗПЛАТНА. Цените на бутона и смяната му са посочени в сайта. Цени Цитирай
Kostadin Karnev Публикувано Април 19, 2013 Автор Публикувано Април 19, 2013 А някой може ли да ми каже как да спра софтуерно бутона и така да не ми се включва и изключва постояно Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.