arm11 Публикувано Април 18, 2013 Публикувано Април 18, 2013 Yahoo! Weather е нова самостоятелна апликация, която Yahoo създадоха за айфон. View In iTunes Free Category: Weather Released: Apr 18, 2013 Version: 1.0.1 Size: 8.8 MB Description The forecast is beautiful. See the weather like never before - only Yahoo! Weather combines stunning photos with the most accurate forecasts. Favorite Features: - Beautiful photos that match your location, time of day, and current weather condition - Detailed weather information and forecasts - Interactive radar, satellite, heat, and wind maps, plus sunrise/sunset times Tips: - Swipe vertically for detailed weather information - Swipe horizontally for favorite locations - Submit photos to the app at Project Weather on Flickr Phone Screenshots 3 Цитирай
hidalgo Публикувано Април 18, 2013 Публикувано Април 18, 2013 Много е хубава. Още сутринта я свалих. Не знам дали показва вярно а и не ме интересува много, просто дизайна и е як. За верни прогнози имам Accuweather. 1 Цитирай
arm11 Публикувано Април 18, 2013 Автор Публикувано Април 18, 2013 Ами щом и weather.app ползва техните услуги, трябва да са точни. Цитирай
asko44 Публикувано Април 18, 2013 Публикувано Април 18, 2013 Май не показва точно аз ползвам синоптик,4 градуса разлика Цитирай
Grievous Публикувано Април 18, 2013 Публикувано Април 18, 2013 И на мен ми харесва. Резултатите при мен са близки. С Weather.app няма как да не са същите. След 10 минути на терасата. Термото е немско качество. Цитирай
Alxx® Публикувано Април 18, 2013 Публикувано Април 18, 2013 Готина е, ама физ уедър кърти. А, Коле? 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Април 24, 2013 Публикувано Април 24, 2013 Става, ама не ми помни пренареждането на модули при ръчно спиране на апп-а. Също така крашва ако провлача картата най-долу. Писах им ревю в стора. Съпорта им е бъгав също. Толкова не можаха да вградят мейл клиента.. Sent from my iBrain using iFingers Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Май 25, 2013 Публикувано Май 25, 2013 massive update! Още не са го направили да запомня как са наредени модулите... Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.