Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Нов Gmail за iPhone & Android

Recommended Posts

Публикувано

gmailpost.jpg

Новите неща на кратко:

- Нов дизайн (много близък до декстоп варианта)

- Много по-бърз (отваряне на писмо, навигиране из пощата, търсене)

- Кеширане чрез последни технологии (HTML 5 & Gears)

- Ако мрежата (интернета) прекъсне, ще можете да четете писмата които сте отваряли скоро

Повече информация:

http://googlemobile.blogspot.com/2009/0 ... e-and.html

П.С. Имах желание да я пусна цялата, но ме домързя да превеждам в последния момент :)

Публикувано

Ама какъв си ми мързелан :)

Има и новости при мобилната версия на Google Calender.

Публикувано

Да това излезе преди няколко дни,но:

Please note: The new Gmail for mobile only supports iPhone/iPod Touch OS 2.2.1 or above.

Подържа фирм от 2.2.1. нагоре за мое съжаление.

Публикувано

И аз съм така.

Но каква ли е разликата в mobile safari при fw 2.2 (примерно) и при 2.2.1?

Публикувано

Хаха домързя ме да прочета какво пише и се чудих защо като го отворя през телефона има разлика със снимките. :rolleyes:

mariankata, липсва лената Gmail, Calendar, Docs, ....; Search-a; floaty bar-a; като цъкнеш на More, не се появавя падащо меню; label-ите са различни и други неща. Просто на 2.2 е старата версия :)

Публикувано

Махни... Вчера сутринта и аз така се блъсках. Викам си някаква настройка ли ще е, докато не видях по-горе написаното. :rolleyes:

Публикувано

:rolleyes::):lol: неска всеки го мързи в тая тема.

Леля им на Google - как ни тласкат напред.

Публикувано
Ама какъв си ми мързелан :rolleyes:

Има и новости при мобилната версия на Google Calender.

Право думаш, днес много мързел е настанал :lol:

П.П. Поне сте информирани... а ич? :)

Публикувано

Е всички ли сте с 2.2 :). Аз съм с 2.2.1 и при мен си изглеждат както са на картинките :rolleyes:

Публикувано

А етикетите или ти не си добавил такива. Иначе един лек съвет, стига да приемаш такива - от Профила ти във Facebook може да изключиш абсолютно всякакъв спам оттам. Напоследък започнах да се затрупвам с писма от тях!

Публикувано

Нищо не съм слагал аз. Съвети приемам разбира се :rolleyes:, но нарочно не съм изключил мейлите от фейсбук. Благодаря ти все пак.

Публикувано

е аз съм с 2.2.1 и не изглежда като на първата картинка :biggrin:

Публикувано

Отваряш ли пощата си в Gmail през Safari, а не през Mail.app ?

Публикувано

И при мен не изглежда по новия начин,въпреки че влизам през Safari и съм с 2.2.1. Вероятно се променят пощите постепенно,а не всички заедно. Ако не се лъжа бях чел нещо подобно някъде.

Публикувано

През сафарито го отварям

Публикувано

Много зависи какви настройки сте задали за езика. Тоест ако е на български възможно е промените да влязат в сила по-късно. Затова аз съм си го задал на US и виждам всички промени веднага.

Публикувано

Вярно е това с езика, смених на England (US) и сега Gmail изглежда точно по шотовете от 1 пост.

Публикувано

и моя е на England (US) ама не изглежда като на първия пост

• 4 месеца по-късно...
Публикувано

Зареждам си Gmail през телефона, но все ми излиза ретро варианта. Как да се докопам до това от първи пост, че нещо ми се губи. Мерси.

Публикувано

Нагласи си Gmail да ти е на английски (ако ти е на друг език) - при мен така се оправи (беше ми на български).

Публикувано

Правил съм го през април (виж по горе), ама сега нещо нестава де..а.

п.п. стана, влезнах през компютъра и промених езика.

Публикувано

А знаете ли как да направя иконката да е като на клипчето (в линка от 1ви пост), а не бяла иконка със писмата от пощата ми?

Публикувано

Със iPhone Configuration Utility знам, че можеш да си сложиш webclips и да им сложиш твои иконки. Със този софтуер правиш профил с много различни настройки и после го инсталираш на колкото си телефони искаш.

Публикувано

Другия вариант който ти предлагам е по удачен, сваляш си от AppStore Google Mobile App и си влизаш от там. Предлага и други глезотийки, а икони за темата ти бол.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...