peerless Публикувано Април 13, 2009 Сподели Публикувано Април 13, 2009 Новите неща на кратко: - Нов дизайн (много близък до декстоп варианта) - Много по-бърз (отваряне на писмо, навигиране из пощата, търсене) - Кеширане чрез последни технологии (HTML 5 & Gears) - Ако мрежата (интернета) прекъсне, ще можете да четете писмата които сте отваряли скоро Повече информация: http://googlemobile.blogspot.com/2009/0 ... e-and.html П.С. Имах желание да я пусна цялата, но ме домързя да превеждам в последния момент Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mariankata Публикувано Април 13, 2009 Сподели Публикувано Април 13, 2009 Ама какъв си ми мързелан Има и новости при мобилната версия на Google Calender. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Април 13, 2009 Сподели Публикувано Април 13, 2009 Да това излезе преди няколко дни,но: Please note: The new Gmail for mobile only supports iPhone/iPod Touch OS 2.2.1 or above. Подържа фирм от 2.2.1. нагоре за мое съжаление. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mariankata Публикувано Април 13, 2009 Сподели Публикувано Април 13, 2009 И аз съм така. Но каква ли е разликата в mobile safari при fw 2.2 (примерно) и при 2.2.1? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mupo Публикувано Април 13, 2009 Сподели Публикувано Април 13, 2009 Хаха домързя ме да прочета какво пише и се чудих защо като го отворя през телефона има разлика със снимките. mariankata, липсва лената Gmail, Calendar, Docs, ....; Search-a; floaty bar-a; като цъкнеш на More, не се появавя падащо меню; label-ите са различни и други неща. Просто на 2.2 е старата версия Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Април 13, 2009 Сподели Публикувано Април 13, 2009 Махни... Вчера сутринта и аз така се блъсках. Викам си някаква настройка ли ще е, докато не видях по-горе написаното. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mariankata Публикувано Април 13, 2009 Сподели Публикувано Април 13, 2009 неска всеки го мързи в тая тема. Леля им на Google - как ни тласкат напред. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
peerless Публикувано Април 13, 2009 Автор Сподели Публикувано Април 13, 2009 Ама какъв си ми мързелан Има и новости при мобилната версия на Google Calender. Право думаш, днес много мързел е настанал П.П. Поне сте информирани... а ич? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
VooDooTo Публикувано Април 13, 2009 Сподели Публикувано Април 13, 2009 Е всички ли сте с 2.2 . Аз съм с 2.2.1 и при мен си изглеждат както са на картинките Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Adamov Публикувано Април 13, 2009 Сподели Публикувано Април 13, 2009 iPhone 2G 3.0 beta2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
VooDooTo Публикувано Април 13, 2009 Сподели Публикувано Април 13, 2009 iPhone 2G 3.0 beta2http://adamov.alekserviz.com/iPhone/iPhoneFW3.0/mail.PNG А етикетите или ти не си добавил такива. Иначе един лек съвет, стига да приемаш такива - от Профила ти във Facebook може да изключиш абсолютно всякакъв спам оттам. Напоследък започнах да се затрупвам с писма от тях! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Adamov Публикувано Април 13, 2009 Сподели Публикувано Април 13, 2009 Нищо не съм слагал аз. Съвети приемам разбира се , но нарочно не съм изключил мейлите от фейсбук. Благодаря ти все пак. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
strash0 Публикувано Април 14, 2009 Сподели Публикувано Април 14, 2009 е аз съм с 2.2.1 и не изглежда като на първата картинка Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mupo Публикувано Април 14, 2009 Сподели Публикувано Април 14, 2009 Отваряш ли пощата си в Gmail през Safari, а не през Mail.app ? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
shemesh Публикувано Април 14, 2009 Сподели Публикувано Април 14, 2009 И при мен не изглежда по новия начин,въпреки че влизам през Safari и съм с 2.2.1. Вероятно се променят пощите постепенно,а не всички заедно. Ако не се лъжа бях чел нещо подобно някъде. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
strash0 Публикувано Април 14, 2009 Сподели Публикувано Април 14, 2009 През сафарито го отварям Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
VooDooTo Публикувано Април 15, 2009 Сподели Публикувано Април 15, 2009 Много зависи какви настройки сте задали за езика. Тоест ако е на български възможно е промените да влязат в сила по-късно. Затова аз съм си го задал на US и виждам всички промени веднага. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Април 15, 2009 Сподели Публикувано Април 15, 2009 Вярно е това с езика, смених на England (US) и сега Gmail изглежда точно по шотовете от 1 пост. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
strash0 Публикувано Април 15, 2009 Сподели Публикувано Април 15, 2009 и моя е на England (US) ама не изглежда като на първия пост Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Септември 13, 2009 Сподели Публикувано Септември 13, 2009 Зареждам си Gmail през телефона, но все ми излиза ретро варианта. Как да се докопам до това от първи пост, че нещо ми се губи. Мерси. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mariankata Публикувано Септември 13, 2009 Сподели Публикувано Септември 13, 2009 Нагласи си Gmail да ти е на английски (ако ти е на друг език) - при мен така се оправи (беше ми на български). Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Септември 13, 2009 Сподели Публикувано Септември 13, 2009 Правил съм го през април (виж по горе), ама сега нещо нестава де..а. п.п. стана, влезнах през компютъра и промених езика. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Ради Аврамов Публикувано Септември 16, 2009 Сподели Публикувано Септември 16, 2009 А знаете ли как да направя иконката да е като на клипчето (в линка от 1ви пост), а не бяла иконка със писмата от пощата ми? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
trader Публикувано Септември 16, 2009 Сподели Публикувано Септември 16, 2009 Със iPhone Configuration Utility знам, че можеш да си сложиш webclips и да им сложиш твои иконки. Със този софтуер правиш профил с много различни настройки и после го инсталираш на колкото си телефони искаш. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Септември 17, 2009 Сподели Публикувано Септември 17, 2009 Другия вариант който ти предлагам е по удачен, сваляш си от AppStore Google Mobile App и си влизаш от там. Предлага и други глезотийки, а икони за темата ти бол. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.