Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано

Здравейте

извинявам се предварително ако не съм пуснал темата на правилното място.

Ще се радвам ако някой помогне.

Проблемът е от днес и се състои в това : снимките на контактите са тотално разбъркани а някои от тях липсват.

Телефонът не е мой и според притежателката нищо ново не е инсталирано на него, просто е станало така....

Купен е от глобул и не е джейлбрейкван и пипан.

Ако има някой с идеи как може да се оправи благодаря предварително

20 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано (редактирано)

Я я питай твойта приятелка дали не е синхронизирала контактите с facebook акаунт примерно, Skype ,или нещо от сорта - че тогава става една :smile:

Редактирано от mishocs
  • 0
Публикувано

Рестарт не помогна :)

А за синхронизирането и аз се замислих но уж нищо не е променяно... Утре ще разгледам подробно .. Иначе има ли някакъв вариант за връщане към предни настройки или нещо подобно?

Извинявам се за ламерския въпрос но аз ползвам андроид Xperia T и Iphone-a ми е малко далечен :)

И благодаря за отговорите

• 0
Публикувано

Settings/General/Reset/Erase All Content and Settings и телефона става нов. Имай в предвид, че всичко се трие!

• 0
Публикувано

Ако ги е синхронизирал с облака пак ще има проблем. От 2 месеца с 3 телефона си менкаме контактите и откачих докато не ги изтрих. Откачих докато не се светна какво съм забравил да направя.

• 0
Публикувано

На мен ми смърди на sync me. Я, момата да си каже първо, а ти междувременно виж в прайвъси кои приложения са барали по контактите и им вземи думата. Ако наистина си на 5.0.1, то прайвъси сетингс няма. Ще се наложи да изтриеш следните приложения, ако ги имаш, преди да синкваш с облака или компа:

SyncMe, Facebook, Skype, IMO, Google contacts , Google+, въобще приложенията предлагащи синк. Също ако имаш gmail-ска поща, забрани и да синква с гугъл от настройките на акаунта. Накрая от тюнса настройваш replace contacts(ако в компа са ти ок) и си готов ;)

Пуу, ебахти дългия пост :tooth:

• 0
Публикувано

Аз имах същия проблем преди време, имаше един период, в който sync.me не работеше и бях свалил някаква безплатна алтернатива, която тотално ми омаза контактите. На всичкото отгоре тази програмка беше включила от опциите на facebook да синхронизира и той снимките и беше станал тотален бъркоч, свали ми всички приятели от facebook подформата на нови контакти, повечето от тях дори нямаха телефонни номера. Какво ли не пробвах, трих, връщах бекъпи, но нищо не помагаше, накрая започнах да редактирам всеки контакт поединично. За това ползвайте само и единствено Sync.me, а не през facebook или друга програмка.

• 0
Публикувано

Да сега обаче новото синк ме слага на всяка снимка едно лого sync.me което е супер дразнещо!

• 0
Публикувано

Аз пък ви казвам да си ползвате облака или компютрите, да не си биете после телефоните в главата. Синк ми изобщо няма да ги коментирам.

• 0
Публикувано

Sync.me си работи много добре, а и имаш опция за фулскрийн снимка, докато вграденото синхронизиране през фейсбук ти показва само малка снимка горе до името и като цяло мен лично не ме кефи. Отделно снимките, които свалиш през sync.me след това се качват и в облака нямаш грижи. Проблемът идва, когато ползваш повече от едно приложение за синхронизиране на снимки, тогава става омазване.

• 0
Публикувано

Много късно видях темата, иначе вероятно щеше да ми помогне...

При мен е същия проблем но вече и в компютъра и в облака всички снимки са разместени. Начина за оправяне на контактите един по един ли е, или има друг по лесен вариант?

• 0
Публикувано

Ако нямаш резервно, недокосвано копие - само една по една.

• 0
Публикувано

Ще съм много благодарна някой да ми каже как при повикване да ми излизат цели снимки на контактите ми.

От скоро съм с iphone 5s и не съм имала опит с тези телефони.

Изтеглих си Cync.me, но не ми помогна

• 0
Публикувано

С версия 7.1.1 са малки

• 0
Публикувано

Но и с предишната бяха малки....

Нима няма вариант за големи, с каквото и да било приложение....?!

Няма ли кой да помогне?!!!!

Моля!!!

• 0
Публикувано

Здравейте,как мога да направя снимките на контактите когато ми звънят големи

• 0
Публикувано

Мисля, че на последната 7.1.2 е така.

• 0
Публикувано

На 7.1.2. не е така. Някой беше споменал че в някоя от бетите на iOS8 са големи снимките.

• 0
Публикувано

Да, в бета 8 е.

Най-сетне снимките при входящо обаждане са на цял екран. Евала! :smile:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...