SpAwN Публикувано Май 8, 2013 Публикувано Май 8, 2013 Е да де, за нея говорех - не я слагайте , при мен камерата спира да записва снимките. Но може и само при мен да е проблемът или в най - лошия случай - при 4S - ките. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Май 9, 2013 Публикувано Май 9, 2013 От новата версия е-сега им писах. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
SpAwN Публикувано Май 9, 2013 Публикувано Май 9, 2013 И аз им писах - алармата е вдигната и казаха , че съвсем скоро ще пуснат ъпдейт. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Май 10, 2013 Публикувано Май 10, 2013 Като сложих новата версия преди няколко дни така ми заби, че не искаше изобщо да се стартира телефона. Рестарт с volume up и премахване от Сидия оправиха проблема. Ще чакам нова версия. Май не се разбират с някое приложение. Същия проблем имах и с Auxo.. Цитирай
gogi6 Публикувано Май 13, 2013 Публикувано Май 13, 2013 Същата глупост с времето!Бургас -6:)))Слагам кожуха Цитирай
asen4o0 Публикувано Май 13, 2013 Публикувано Май 13, 2013 @gogi6, пробвай да рефрешнеш от velox (плъзни надолу). Цитирай
gogi6 Публикувано Май 13, 2013 Публикувано Май 13, 2013 Пробвал съм!Интересно,че всеки път различно показва))Някой път е добре,но....Уж са оправили бъгчето за времето!Пиша им и го махам до нов ъпдейт! Edit:Проблема се реши след като пуснах Location на времето Цитирай
SpAwN Публикувано Май 13, 2013 Публикувано Май 13, 2013 Само на мен ли ми върти безкрайно "refreshing weather..." , когато рефрешвам времето през Velox? Цитирай
mimeto83 Публикувано Май 13, 2013 Публикувано Май 13, 2013 Нещо последно време пак почнах да качвам всякакви туикчета на 4-ката и в тази връзка да питам има ли осезаем спад на батерията след инсталиране на velox. Другото което ме интересува дали не пречи ,че имам доста препокриващи се неща. Например тугълите за пускане на wifi, edge ,3g и тн. ги имам от няколко различни туика : Auxo , CNsettinks. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
SpAwN Публикувано Май 13, 2013 Публикувано Май 13, 2013 Няма абсолютно никаква разлика в батерията. Няма проблем и за втория ти въпрос - аз също съм с препокриващи се функции. Цитирай
Grievous Публикувано Май 26, 2013 Автор Публикувано Май 26, 2013 Velox 1.0.3-2 What's new:* Fixed Camera freeze (sorry :/) * Message composer glitches fixed * "This contact is not compatible" fixed * Weather folder fixes * Download folder crash fix New features coming really soon! Линк Цитирай
Мариян Георгиев Публикувано Юни 3, 2013 Публикувано Юни 3, 2013 Velox 1.0.3-2 Линк om.sull.velox_1.0.3-2_iphoneos-arm.debFile Size: 0.00 Mb, Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.