kosmom Публикувано Май 28, 2013 Публикувано Май 28, 2013 (редактирано) С помоща на iLEX RAT можем да ресторнем джейлнатия си телефон без помоща на iTunes директно от устройството си. За целта е нужно: 1Да добавим в Cydia соурса http://cydia.myrepospace.com/iLEXiNFO/ и да инсталираме всички налични приложения. 2.Инсталираме Mobile Terminal от репото на BigBoss . 3.Отваряме Mobile Terminal и въвеждаме командата-rat 4.След като спре да зареди въвеждаме -12 5.След,което въвеждаме -y и подвърждаваме. 6.На въпроса за reboot също въвеждане-у и ok След reboot'а се радваме на 99% ресторнат телефон без всички инсталирани до момента приложения с изключение на Cydia. http://www.youtube.com/embed/ON-P88spPNw?feature=oembed Редактирано Май 28, 2013 от kosmom 5 Цитирай
Alxx® Публикувано Май 29, 2013 Публикувано Май 29, 2013 Това не е никакъв семи, половин или какъвто и да е рестор. Това е erase all content and settings, само запазва врътките по файловата с-ма нужни за джейла и запазва сидиа. Ако прееб@те системен файл - това няма да ви спаси! 1 Цитирай
kosmom Публикувано Май 29, 2013 Автор Публикувано Май 29, 2013 (редактирано) Съгласен ! Колкото до пре@баването на системни файлове,досега няма такъв случай.Alxx ,какво ще кажеш за това : след като изстрих Appstor папката ресторнах с това чудо и всички sist файлове бяха възстановени..!? Редактирано Май 29, 2013 от kosmom Цитирай
asen4o0 Публикувано Юни 2, 2013 Публикувано Юни 2, 2013 Някой пробва ли го, защото на мен ми писна от боклуците, които съм накачил (и от 1,8 гб в Other)? Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 2, 2013 Публикувано Юни 2, 2013 Работи @Kosmom, приложенията откога са част от System? 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Юни 2, 2013 Публикувано Юни 2, 2013 Някой пробва ли го, защото на мен ми писна от боклуците, които съм накачил (и от 1,8 гб в Other)? iCleaner не помага ли? Цитирай
asen4o0 Публикувано Юни 2, 2013 Публикувано Юни 2, 2013 (редактирано) Не. Аз не толкова заради заетата памет, колкото заради боклуците от джейла. Като добавя сорса, в него са само iLEX R.A.T. и iLEXiNFO's Icon Pack. При вас така ли е? П.П. Сега видях, че iLEX R.A.T. включва и iLEX Restore. Sent from my iPhone 4S using Tapatalk Редактирано Юни 2, 2013 от asen4o0 Цитирай
kosmom Публикувано Юни 2, 2013 Автор Публикувано Юни 2, 2013 Asen4o0 и на мен заради боклуците се наложи да я използвувам програмата и не съжалявам за това,работи без проблеми. Сега и батерята ми се държи по-добре. Приложенията,които трябва да ги инсталираш от сорса са две. Цитирай
asen4o0 Публикувано Юни 2, 2013 Публикувано Юни 2, 2013 Вече го направих и съм много доволен. Sent from my iPad using Tapatalk HD Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 3, 2013 Публикувано Юни 3, 2013 Махнах семирестор от заглавието. iLex RAT е поредният обикновен крадец, който е пригодил чужда и недовършена още идея за възстановяване на iOS. Авторът на проекта е @CoolStar, а инструментът - Semirestore за компютър. Версията за Мак е почти готова и ще има тема по въпроса. Който е закъсал с wi-fi, трябва да свали първо зависимостите(имайте предвид, че се виждат в сидиа САМО ако сте логнат като разработчик): Depends: apt7, sed, coreutils, coreutils-bin, openssl, openssh, gawk, zip, unzip Тия дни ще предоставя деб файлове с инструмента. П.П. Командата "1", вместо "12", трие САМО пакетите и възстановява сидиа. 2 Цитирай
londongunner Публикувано Юни 9, 2013 Публикувано Юни 9, 2013 При опит да добавя репото се получи това : след което изчезна всичко от сорсовете които имам и при опит за ъпдейт на сорсовете отново излиза същото съобщение. Има ли възможност някой да качи файловете за ръчна инсталация за да направя рестора? Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 9, 2013 Публикувано Юни 9, 2013 Разкарай ненужните сорсове, рестартирай сидиа и тогава добави този наново. Цитирай
londongunner Публикувано Юни 9, 2013 Публикувано Юни 9, 2013 Благодаря получи се и ресторнах :-) Цитирай
mariankata Публикувано Юни 11, 2013 Публикувано Юни 11, 2013 (редактирано) Може ли някой да сподели .deb с последната версия? П.п. Има го в repo: http://iphone-legende.myrepospace.com/ Редактирано Юни 11, 2013 от mariankata Цитирай
londongunner Публикувано Юни 16, 2013 Публикувано Юни 16, 2013 Някой да е забелязал аномалии с нотификациите след възстановяване с ilex rat, последните 2-3 дни при получаване на нотификация и опит за слайд да я отворя телефона влиза в сейф мод, днес вече за 20-ти път се случва Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 16, 2013 Публикувано Юни 16, 2013 Махни субстрата и няма да имаш сейф мод 1 Цитирай
londongunner Публикувано Юни 16, 2013 Публикувано Юни 16, 2013 Благодаря но махна ли субстрата изчезват и доста приложения които ползвам ( air blue sharing, iBlacklist, icon tool, irealsms, lockinfo, folder enhancer и други ). Възможно ли е да ги инсталирам отново след това и да работят без субстрата ? Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 23, 2013 Публикувано Юни 23, 2013 Semi-Restore за компютър е готов. Има готови и тествани версии за мак, уиндоус и конзолна версия. Тази за линукс още ще се забави. Към обед ще пусна тема ако не ме превари някой, че съм снощен. 3 Цитирай
iPhoneman Публикувано Юни 23, 2013 Публикувано Юни 23, 2013 Alxx® пусна ли тема? Като я пуснеш кажи що не ми движи за MacOS и ми дава грешка, че някои файлове били корумпирани в сваленото app. Какво пропускам? Задължително лио е да закачиш телефон със Cydia преди да стартираш програмата ? Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 24, 2013 Публикувано Юни 24, 2013 Трябва да е брейкнат. Semi-Restore за iOS 5.0-6.1.2 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.