mr_big Публикувано Юни 4, 2013 Публикувано Юни 4, 2013 интересно ми е мнението ви за такъв тип продукти и по конкретно този часовник? http://www.youtube.com/watch?v=jYgDAQVZLQo Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 4, 2013 Публикувано Юни 4, 2013 Темата в този и вид, е за говорилнята. Или врътни едно ревю към клипа, или отива в отвъдното. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Юни 4, 2013 Публикувано Юни 4, 2013 Не бих бързал,на фона на засилващите се слухове за Apple-ски такъв. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 1 Цитирай
mr_big Публикувано Юни 4, 2013 Автор Публикувано Юни 4, 2013 моето лично мнение: плюсове: -качествено изработен продукт -стилен външен вид, спортно ориентиран, дизайна ми допада -особено ми е полезен по време на шофиране и на шумни места като в мол-а, тъй като не си чувам телефона за другите функционалности не мога да коментирам, тъй като не ползвам нито "check in" функцията, нито "camera trigger". като забравиш телефона часовника ти сигнализира, за момента не ми се е случвало да имам този проблем минуси: -приложението харчи много ток, съответно батерията пада по-бързо -в настоящата версия на апп-а не съобщава за мейли, очаква се ъпдейт скоро -не поддържа телефони под 4с цената в България му е 250лв. Цитирай
Monro Публикувано Юни 5, 2013 Публикувано Юни 5, 2013 Интересно и удобно. Мен би ме улеснило много, особено с "календар напомняне". А часовника на Apple, вероятно 2014 ще излезе, цената на този часовник не е висока. Дизайна не е лош, струва ми се голям, не успях да открия къде пише размерите му. Цитирай
hrelas Публикувано Юни 7, 2013 Публикувано Юни 7, 2013 моето лично мнение: плюсове: -качествено изработен продукт -стилен външен вид, спортно ориентиран, дизайна ми допада -особено ми е полезен по време на шофиране и на шумни места като в мол-а, тъй като не си чувам телефона за другите функционалности не мога да коментирам, тъй като не ползвам нито "check in" функцията, нито "camera trigger". като забравиш телефона часовника ти сигнализира, за момента не ми се е случвало да имам този проблем минуси: -приложението харчи много ток, съответно батерията пада по-бързо -в настоящата версия на апп-а не съобщава за мейли, очаква се ъпдейт скоро -не поддържа телефони под 4с цената в България му е 250лв. Къде в България може да се намери и да се купи на тази цена? Цитирай
mr_big Публикувано Юни 7, 2013 Автор Публикувано Юни 7, 2013 размерите и спецификациите му ги има публикувани на сайта на производителя: http://cookoowatch.com/Product_Specification.html 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 7, 2013 Публикувано Юни 7, 2013 Пич, ще имам ли щастието да видя поне едно изречение с главна буква? Цитирай
mishocs Публикувано Юни 8, 2013 Публикувано Юни 8, 2013 Аз си поръчах един такъв от Щатите ,бях постнал запитване в другата тема дето си е за часовници преди доста време На мен ми харесва,но не е нищо особено за това го и продадох,ако си фен на глезотийките си го вземи п.п mr_big - къде в България го продават и е 250лв, зеления е 250 евро в сайта на cookoo watch Цитирай
hrelas Публикувано Юни 8, 2013 Публикувано Юни 8, 2013 Аз вчера си го купих от iCorner в Мол България , за 249,90 лв. , с една година гаранция .Часовника е стилен на външен вид и добре стои на ръката , с качествена изработка и работи перфектно .Сигнализира при позвъняване , пропуснато повикване , аларма , падане на батерията под определен минимум и при отдалечаване му над 10 метра от телефона ( това последното е малко досадно). Не успях да настроя да сигнализира при получаване на email и sms . Ако някой се се справил с това предизвикателство да пише как! Цитирай
mr_big Публикувано Юни 8, 2013 Автор Публикувано Юни 8, 2013 @mishocs до колкото знам зеленият е лимитирана серия и за него не мога да коментирам, иначе бях написал къде се продават в БГ, но предполагам се е счело за реклама и модератор ми е редактирал мнението. @hrelas не си чел внимателно предишното ми мнение в сегашната версия на приложението не се поддържа й-меил нотификация за съжаление. надявам се в новата версия да са решили този проблем. 1 Цитирай
mishocs Публикувано Юни 9, 2013 Публикувано Юни 9, 2013 В iCorner имат супер политика,не можеш да видиш часовника преди да го купиш -плащаш нещо което даже не си го пробвал,вчера бяхме в МОЛ-а с един приятел и не ни дадоха да го разгледаме,трябвало да го платим и тогава да отворим кутията -КРАСОТА Цитирай
BulgarianSS Публикувано Юни 9, 2013 Публикувано Юни 9, 2013 Аз заради това не влизам в този магазин. А относно часовникът-страшна работа,много ми харесва да закупя нещо и да чакам ъпдейт за да ми работят част от функциите... Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 9, 2013 Публикувано Юни 9, 2013 А кой е казал, че това са част от функциите му Цитирай
mr_big Публикувано Юни 10, 2013 Автор Публикувано Юни 10, 2013 @mishocs някои път като си в София звънни ще ти покажа моя да разгледаш, ако имаш интерес. ти беше написал малко по назад че си имал зелен, нали? @BulgarianSS напълно съм съгласен с мнението ти че един продукт трябва да се изкарва на пазара в завършен вид и мен много ме дразни това, че трябва да се чака ъпдейт. все пак мен си ме кефи моя часовник независимо, че не ми сигнализира мейлите @The Shaman мисля че в рекламата беше показана нотификацията за мейлите и вероятно ако си в германия можеш да осъдиш производителя за подвеждаща реклама... Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.