mirror Публикувано Юни 7, 2013 Публикувано Юни 7, 2013 View In iTunes This app is designed for both iPhone and iPad 5,99 € Category: Games Released: 07 June 2013 Version: 1.0.0 Size: 1.40 GB Languages: English, Chinese, French, German, Italian, Japanese, Korean, Portuguese, Russian, Simplified Chinese, Spanish, Traditional Chinese, Turkish Developer: Gameloft © 2013 Gameloft. All Rights Reserved. Gameloft and the logo Gameloft are trademarks of Gameloft in the US and/or other countries. You must be at least 17 years old to download this application. Infrequent/Mild Sexual Content or Nudity Infrequent/Mild Simulated Gambling Frequent/Intense Realistic Violence Frequent/Intense Mature/Suggestive Themes Infrequent/Mild Alcohol, Tobacco, Drug Use or References to these Frequent/Intense Profanity or Crude Humour Requirements: Compatible with iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (4th generation), iPod touch (5th generation), iPad 2 Wi-Fi, iPad 2 Wi-Fi + 3G, iPad (3rd generation), iPad Wi-Fi + 4G, iPad (4th generation), iPad Wi-Fi + Cellular (4th generation), iPad mini and iPad mini Wi-Fi + Cellular. Requires iOS 5.0 or later. This app is optimized for iPhone 5. Цитирай
SpAwN Публикувано Юни 7, 2013 Публикувано Юни 7, 2013 (редактирано) Ако продължават от Gameloft да следват модела на компютърната и гейм индустрията , където новата игра върви ръка за ръка с новата видеокарта , ще ме загубят окончателно като клиент. Не може да не се напънеш малко с оптимизациите и да блъскаш текстури и ефекти като за настолна машина и при 4S на моменти е слайд-шоу.. Ясно е , че ме подсещат с 6-те евро да сипя още 600 за 5-ца , но хайде не толкова безочливо... Редактирано Юни 7, 2013 от SpAwN 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 8, 2013 Публикувано Юни 8, 2013 Не може хем онова в другото, хем душата в рая Искаме да гледаме мазна графика а не пикселизирани идиоти! Искаме по-добър и продължителен геймплей... Е как да стане ако хардуера не го позволява! Какво им предлагаш на Геймлофт? Да изостават от останалите ли И просто за информация... Плати ли я? Цитирай
SpAwN Публикувано Юни 8, 2013 Публикувано Юни 8, 2013 Винаги си плащам. Какъвто и вид да е - труд е. А иначе има много примери как с добри оптимизации могат да се получат страхотни резултати откъм графика , но това , което ме дразни е, че на 3.5-4 инча екран ми е все тая дали ще има троен буфер на текстурите и дали ако си вгледам с лупа ще забележа отблясъците на асфалта под определен ъгъл и слънцестоене.. Мисълта ми е, че дори това, което ти изтъкваш - геймлеят - вече отива на втори план в повечето случаи и неизменно следва "еволюцията" на този в настолните машини , където всичко е подчинено на графиката и необходимостта да сменяш хардуер на всеки шест месеца , за да си в крак с модата ( там поне е малка по- оправдано донякъде , понеже има значение какви видове текстури, филтрации и ефекти гледаш на 20+ инчовия си екран). За 7 евра оптимизацията трябва да е перфектна за поне предходния модел телефон , при положение , че графичният му контролер е все още измежду най- добрите на пазара. Но нали винаги трябва да се поддържа под всякакви маркетингови форми гъделът да имаш най-новия и мощен флагман на пазара... 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 8, 2013 Публикувано Юни 8, 2013 Каквото и да си говорим, без хардуер не става. Може би трябва да има опции да се изключват дадени графични екстри и така ще са доволни и хората с по-стари машини. 2 Цитирай
kawabiker Публикувано Юни 8, 2013 Публикувано Юни 8, 2013 (редактирано) Аз да Ви кажа под секрет Гейлофт са ми тук наблизко и ако искате да ида да им обясня косо някои неща , барем се усетят Редактирано Юни 8, 2013 от kawabiker 2 Цитирай
iPhoneman Публикувано Август 11, 2013 Публикувано Август 11, 2013 Свалих играта и поиграх малко, не ме грабна никак. Поредното копие зле направено от Gameloft. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.