Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iPhone OS 3.1.3 Software Update

Recommended Posts

Публикувано

Всеки път като излезе нов firmware говорим едно и също нещо....

Vancuver, това важи само за iPhone 2G/3G и iTouch 1G/2G (не MC модел).

Друг е въпроса, че така като се върнете към 3.1.2 няма да върнете и стария baseband и телефона пак ще е заключен (говоря за 3G).

Същото нещо важи и за 3GS, ако сте запазили ECID файловете и се върнете на 3.1.2.

Прочетете веднъж за винаги тези две теми и си ги набийте в главите.

http://bgiphone.com/showthread.php/2661-iPhone-2G-3G-3GS

http://bgiphone.com/showthread.php/2660-iPhone

Публикувано

А след тая реакция на някои "новопосветени"

Извинявам се,но контекстно е преведен!!Приятен ден!

контекст -Завършена в смислово отношение част от писмена реч, която определя точно смисъла на влизаща в него дума или израз.

Весел ден!Първо мнение и.......наказан-SMEHHH-смяхх!

quote_icon.png Първоначално написано от Sladichuk®

Скъпи doktoram,

Получили сте нарушение в BG iPhone.

Причина: Некоректен профил и непреведен цитат

-------

Запознай се с всички теми в раздела с павилата, които си излъгал, че познаваш!

-------

Tова нарушение се наказва с 2 точки и може да доведе до ограничен достъп докато не изтече. Сериозни нарушения никога не изтичат.

Оригинално мнение:

http://bgiphone.com/showthread.php?p=44556

аз пък ще набия в главите им правилата на форума чрез малко БАНЧЕТА!

Публикувано

Направи ми впечатление, че iPhonetic не работи....

Ами не виждам да пише, че работи на 3.1.3

Публикувано

не знам защо така се получава обаче като отворя ай тюнс и се опитам да направя рестор не става защото Software Update 3.1.2 е рар файл и не го открива тюнса егатии тъпото кажи какво да правя (МЕРСИ)

Публикувано

Преименувай .rar на .ipsw

Ако следващия ти пост е пак толкова неграмотен, ще получиш наказание.

Публикувано (редактирано)

Абе какви глупости пишеш, бе, какъв метод, какъв бейсбанд, какви 5 лева...

Я почвай да четеш и тази тема отначало докрай, и темата за redsn0w 0.9 на 3.0–3.1.3, а очевидно и – темите за начинаещи в "командировъчния" раздел !

Редактирано от mupo
Публикувано

Е аз като съм 3.1 какво ми е , немам проблеми ама слушам специалистите тук бог да ги благослови. и немам проблеми.....!

Публикувано

Казват, че:

-Подобрява батерията на 3GS.

-Оправя изхвърлянето от някои приложения(или поне аз така си го превеждам...).

-И имаше нещо за Японската клавиатура, която предполагам никой от този форум не използва.

Публикувано

neol23, не страхуйся, бре, пишеш точно където, каквото и както трябва, какво си се наплашил....

r3ac7, ако имаш предвид емоджитата, всъщност много хора ги ползват, особено за чат, СМС и ММС през тела, и се налага да ги активират през други приложения сега(има си ги във FW, обаче неактивни), повечето от които са платени.....

Публикувано

Ами нямам предвид емотиконите(аз даже не знам, че има за iPhone). Имах в предвид истинската японска клавиатура, затова и казах, че сигурно никой не я ползва от този форум. :)

Публикувано

Аз ще си пиша "банзаии" на кирилица засега :)

Тъкмо прочетох че Sherif Hashim е открил дупка в новия Baseband 5.12.01, което ще позволи софтуерно отключване на 3.1.3.

MuscleNerd от iPhone Dev-Team е потвърдил че отключването работи... и казва че топката е в полето на iPhone Dev-Team и те да решат кога да пуснат ънлока :)

п.с. лично моето мнение е че няма да го пуснат преди 3.2 да излезе .... ;)

Редактирано от pe6o666
Публикувано

Тази новина е страхотна! Хубавото е ,че някои хора продължават да показват на света наистина колко полезни могат да бъдат. Този нов FW е един голям и гаден ''капан,,... (засега :))

Публикувано
Тъкмо прочетох че Sherif Hashim е открил дупка в новия Baseband 5.12.01, което ще позволи софтуерно отключване на 3.1.3.

MuscleNerd от iPhone Dev-Team е потвърдил че отключването работи... и казва че топката е в полето на iPhone Dev-Team и те да решат кога да пуснат ънлока :)

п.с. лично моето мнение е че няма да го пуснат преди 3.2 да излезе .... :D

Вече ще мога да спа спокойно!

Публикувано

midnight, това къде го прочете? В блога на Dev-Team пише, че е sherif_hashim e успял да крашне basebanda, но това не означава, че ще има отключване. Не от всяко крашване на baseband-а става отключване и има доста работа от крашване на baseband-а, до отключването му, а все още такова няма. Така че всичко е хипотетично, а не сигурно както си го написал ти.

Публикувано

Дано това кръшване да спомогне за отключването на baseband-а.

Кога се очаква да излезе OS 3.2 и дали тя ще бъде със същият бейзбанд, или нови капани са заложили от ябълката.

Публикувано

Подобни гадания тук не се толерират, защото всички знаем безмислието и безплодността им – ergo: квалификация–спам...

Публикувано

Mupo тук го прочетох

Sherif Hashim has discovered an exploit which may allow for the unlock of the iPhone OS 3.1.3 baseband (05.12.01).

MuscleNerd from the iPhone Dev-Team has confirmed it working and Hashim has said that the timing of the release is totally up to them.

Musclenerd confirmed it working :)))) timing of 5.12 unlock release is totally the dev team opinion

Congratulations Sherif!

We will provide updated tutorials with instructions on performing the unlock once available.

*Update: iPhone Dev-Team says "We’ve started to look at his crash but it’s a long road between any given crash and a fully working unlock, and we couldn’t put an ETA on it even if we wanted to. It’s not even guaranteed that an working unlock will come from this particular crash — it’s just too early to tell.

.

източник: iClarified

p.s. : сега видях че пише, че този експлойт може и да спомогне за отключването .. за което се извинявам ако съм подвел някос с недоглеждането си като съм прежеждал...

Публикувано

Привет на всички.

Преди седмица и нещо у нас пристигна новата ми придобивка Ipod Touch 3G 3.1.3 Firmware, MC model. Топла, топла от Щатите. Понеже тепърва навлизам в тези води, искам да попитам един може би тъп за някои, но лично за мен важен въпрос, а именно - след всеки ъпдейт на фърмуеър, колко горе-долу след това би трябвало да излязат и необходимите програмки за джейлбрейкването му? Изчетах бая материал(за който съм благодарен, че го има) и понаучих доста нови работи, които ще са ми от полза за напред. Поради факта, че нямам възможност да следя развитието с излизането на джейл за 3.1.3 за айпод-а ми, бихте ли ми казали също и кога се очаква това събитие? Чета различни мнения, някои казват, че не може да се джейлне, други, че вече е почти готово... не знам на кой да вярвам.

Благодаря и със здраве! :(

Публикувано

Отговаряно е вече. На Гергьов ден, 06.05...т.е. Когато излезе. Чакаме.

Публикувано

Здравейте, за всички ползващи Ipod touch 3g - следвайте инструкциите от видеото

(за downgrade до 3.1.2 ) , след което Jailbreak-вате по един от методите (Blackra1n-личен избор). Дано ви помогне.
Публикувано
Изтегли си от форума 3.1.2. Когато си в Тунс-а, натисни SHIFT на клавиатурата и задръж. С дясно копче на мишката кликни в/у Restore, докато държиш Shift. Тогава Тунс-а ще ти предложе да избереш директория и файл, с който да ресторнеш. Избери 3.1.2, който си го изтеглил от форума, или ако вече си го теглил с Тунс-а, намери го из директориите на компютъра си.

Къде се намира този RESTORE върху който се клика с десен бутон,на мен ми излиза съобщение в тунса,4е картата е невалидна и никъде няма Restore.

Там, дето само хората с навици да четат, могат да го видят! :evil:

Още един подобен пост, написан и по този начин, от такъв профил, и си казваме сбогом...

Редактирано от Sladichuk®

Ми именно за това говоря, де, ако не се лъжа, кой ти каза на теб за supreme pref, или advanced prefs.... :+1:

Редактирано от Anthony

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...