Sladichuk® Публикувано Февруари 16, 2010 Публикувано Февруари 16, 2010 Не ме разбра... И ме караш да ровя от ЛС кореспонденция... Цитирай
Liverpool Публикувано Февруари 16, 2010 Публикувано Февруари 16, 2010 (редактирано) Това виедо, дадено по-горе в коментарите не върши работа, поне при мен. След като дам на рестор и ми дава, че фърмуеъра, който съм избрал за процеса е невалиден за моя айпод. Редактирано Февруари 16, 2010 от Liverpool Цитирай
mupo Публикувано Февруари 17, 2010 Публикувано Февруари 17, 2010 Liverpool, естествено, че не ти върши работа на теб. Това във видеото върши работа за iPhone 2G/3G (но не връща baseband-a на 3G) и на iTouch 1G/2G. Вземи попрочети форума и ще разбереш, че на iPhone 3GS и iTouch 3G (като твоя) не може да се сложи друг Firmware освен текущия. neol23, хвърляй един поглед на това кой с какво устройство е, iTouch няма baseband. Цитирай
Anthony Публикувано Февруари 17, 2010 Публикувано Февруари 17, 2010 Е, защо Liverpool пише в тема за iPhone тогава? Какъвто им отбора, такива им и феновете Цитирай
Liverpool Публикувано Февруари 17, 2010 Публикувано Февруари 17, 2010 Миро, мерси. Просто в коментарите към клипа имаше хора, които бяха писали, че това върши работа и на 3джи ай под. За това пробвах. Anthony, моля да не се обиждаме на отбори и фенове.Така е "какъвто им отбора, такива и феновете" - Велики. [ ; Всеки си има предпочитания и любими отбори. Моят е Пул. Като не ти харесва, не съм ти искал мнението. Има и други коментари, подобни на моя, свързани с Айпод. + това на главната страница пише "Не обновявайте версията на устройствата си до 3.1.3, тъй като няма да можете да ги отключите! Повече информация може да намерите тук." Ти под думата "устройство" само Айфон ли разбираш? Съжалявам за offtopic-а. Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 17, 2010 Публикувано Февруари 17, 2010 "Пуулл"( ), преди да пишеш речи прочети не заглавния пост а заглавието по което най-вероятно си открил (ако не е станало случайно) темата. То гласи: "iPhone OS 3.1.3 Software Update" Цитирай
Sladichuk® Публикувано Февруари 17, 2010 Публикувано Февруари 17, 2010 Liverpool, ако ти си опериран от чувство за хумор, ние не сме длъжни да те дундуркаме и търпим пък упражненията ти по нечетене и "питане"! Много внимавай с тона, особено, когато самият ти си нагазил лука драстично, и вместо да се "снишиш", и да си благодарен, че някой, който е в състояние, само се закача с теб, вместо да те издуха към неизвестна посока, както заслужаваш! Цитирай
Liverpool Публикувано Февруари 17, 2010 Публикувано Февруари 17, 2010 Да бе, добре. Вие сте прави, аз грешен. Нечетене ? А кажи ми като прочетеш нещо от първия път ли всичко, абсолютно всичко ти става ясно. Видях и други твои мнения и смея да твърдя, че нещо не си на кеф май, като цяло. Проблем някакъв ли имаш, не знам, но с възможно най-любезния си тон те моля да не си го изкарваш на други хора, особено пък в интернет, защото това си е чисто и просто жалко. Как останалите хора, имащи правомощия в този форум могат да се изказват нормално, а ти да заплашваш всеки? А това какво заслужавам и какво не - форума за какво е? Чета, чета, чета и задължително като прочета необходимите работи трябва да знам всичко за айпод и айфон. Съжалявам, ама не съм робот. И това, че защитавам моите възгледи, принципи и предпочитания ме прави нарушител на правилата на форума ли ? И въпросният човек, който ме обижда по този начин, има права и е съответно по-висш от мен ли ? Това ли му дава право да обижда отбора, който ми е присърце ? Шамане, както казах и в предишния си коментар - има и други мнения, свързани с айпод в тази тема. Иначе благодаря за корекцията. Лека вечер. Цитирай
trader Публикувано Февруари 19, 2010 Публикувано Февруари 19, 2010 Това обновяване активира тетъринга за ФО. Браво !!! Цитирай
anthonyg Публикувано Февруари 23, 2010 Публикувано Февруари 23, 2010 Здравейте,вчера ми докараха iPhone 3gs от Щатите разкоридан и аз понеже много разбирам го ъпдейтнах до 3.1.3 ,обаче след това му дадох рестор... и моя въпрос е : Дали ще може да ce разкодира на ново този iPhone? Цитирай
Pe6o666 Публикувано Февруари 23, 2010 Публикувано Февруари 23, 2010 Добре дошъл! Засега няма отключване! И си оправи профила! Цитирай
anthonyg Публикувано Февруари 23, 2010 Публикувано Февруари 23, 2010 Сигурен ли си?... оправям го Цитирай
Bretkata Публикувано Февруари 23, 2010 Публикувано Февруари 23, 2010 След като се разбра, че не може да се отключи и да се ползва като телефон, докато не измислят нещо (дай Боже по-скоро!), може ли да попитам само дали мога да го включа по някакъв начин и да го ползвам като iPod поне или ще си седи изключен докато не дойде спасението? Става въпрос за 3ГС, на който му сложих 3.1.3 Цитирай
Sladichuk® Публикувано Февруари 23, 2010 Публикувано Февруари 23, 2010 (редактирано) @anthonyg Не знам кой в какво сигурен, или какво точно си правил, а пък не си, но ако продължиш да спамиш, и не прочетеш светкавично всички теми в раздела с правилата, които (очевидно лъжливо) си декларирал, че си чел, познаваш, и се задължаваш да спазваш, а не си видял и през крив макарон, обещавам лично да се заема с обучението ти! А това за начало хич няма да ти хареса, вЕрвай ми! :evil: @ Bretkata Това за спаменето важи и за теб. Ако още някой желае да зададе подобни идиотски въпроси от А и Б –то на материята, без да си направи труда да почете и потърси във форума, направо може да ми иапрати на ЛС ника и линк към профила си, че поне да улесни получаването на покана за оранжвата или черната група! Редактирано Февруари 23, 2010 от Sladichuk® Цитирай
nikisan4o Публикувано Март 7, 2010 Публикувано Март 7, 2010 Господи! Това е най-ужасното чакане в живота ми! И никакви новини... Ужас! ПП: Извинявам се за спама.. Просто не се сдържах! Цитирай
tonygti Публикувано Март 7, 2010 Публикувано Март 7, 2010 Еми така е, като не четете! След всеки нов FW ще има опарени. Цитирай
imirdalf Публикувано Март 19, 2010 Публикувано Март 19, 2010 никой не казва че в Cydia има Fake 3.1.3 ---------- Поста е добавен в 23:42 ---------- Предишният пост е бил в 23:36 ---------- Fake 3.1.3 в Cydia... Цитирай
Sladichuk® Публикувано Март 19, 2010 Публикувано Март 19, 2010 Както е казано, че писането с малки букви тук се счита за неграмотност и нарушение на правилата! :evil: Цитирай
goshe Публикувано Август 15, 2010 Публикувано Август 15, 2010 (редактирано) ОТ СИДИА СЕ СЛАГА РЕПО: blackra1n.com и после се инсталирва blacksn0w и имате отключен Iphone 3.1.3 , а за джейлбрейк се използва spirit.exe Редактирано Август 15, 2010 от goshe Цитирай
mupo Публикувано Август 15, 2010 Публикувано Август 15, 2010 Гоше, благодаря ти, че ни просветли 5 месеца по-късно. А сега вземи си оправи профила на кирилица и не пиши само с главни букви! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.