Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

След като изгледах трейлъра преди няколко дни, първоначалното ми усещане, че играта отива към още по-голяма аркадност се потвърди, но усещането ми, че това ще бъде на към лошо...изчезна. Всъщност съм леко хайпнат и графиката ми допада, май са се постарили повече този път. Само се моля играта да не е freemium.

• 2 месеца по-късно...
Публикувано (редактирано)

Awesome!! Asphalt 8: Airborne Multiplayer Gameplay on iPhone, iPad mini and iPod Touch 5

И още

Редактирано от iPhoneman

На 4S е тотална щета ако има повече от два движещи се обекта на екрана...

Графичният ускорител е към изчерпване на възможностите си вече в днешните заглавия.

Редактирано от SpAwN
Публикувано

Ако си с бета на 7 и при мен е така! Не съм пробвал на 6!

Sent from my iPhone(IOS 7 beta 6) using Tapatalk Pro!

Публикувано

На 4S. 6.1.3 е супер.Върви много добре.

Публикувано

Да, на 7-ца съм..

Дано я оптимизират, я играта, я 7-цата...

• 3 седмици по-късно...

Здравейте,

Имам следния проблем може и да е елементарен ,но не сЪм се занимавал изключително много с игри така проблема е следния след като свалих посочената игра като я стартирам директно ми изкарва менюто с иконките и не мога да я подкарам изтрих я пак я свали и пак не тръгва тел е iphone 5.Ще съм благодарен за отговорите.

Редактирано от arm11
А препинателните знаци въобще няма да ти ги поправям...

Здравей рестартирах телефона няколко пъти. .Няма резултати да за пръв път я инсталирам имал съм подобен проблем и на други подобни игри може и на друга версия на asphalt ,но не си спомням.Какво друго можеш да ми предложиш да направя.

Редактирано от Dennis Nikolov
Публикувано

Предлагам да започнеш от учебника за 5-ти клас по български език и да продължиш във възходящ ред.

Последно мнение не се цитира!!!

Съжалявам, благодаря за полезната информация много сте мил и безкрайно полезен.

Нещо полезно за проблема който имам с стартирането на играта може ли да ми подскажете или да не си губя времето тук?

Благодаря предварително на всеки помогнал.

Редактирано от Grievous
Публикувано

Ако още веднъж си редактираш мнението, след като съм го направил аз, ще се накажем!

Публикувано

Благодаря за ви изчерпателните отговори.

Публикувано

Пишейки като първолак след три забележки, продължаваш?! Мислех да ти кажа къде ти е проблема, но се отказах. Съветвам те да се насочиш към темите в раздел "Правила". Няма да "мелим брашно" ако не играеш по тях.

Публикувано

Денис, не знам на колко години си, но аз лично бих се застрамил и много замислил, ако за една вечер трима човека ми кажат, че съм неграмотен.

Публикувано

Играта върви идеално на петица с iOS 7 GM! Няма и грам лаг! Това за щетата са пълни глупости. За мен това е най-доброто в сектора излизало до сега за iOS!

Публикувано

Жоро, това "за щетата" се отнасяше за 4S, не съм си и помислял, че на 5-ца ще има проблем..;)

Публикувано

Играта ме забавлява адски много:)

• 1 месец по-късно...
  • 3 седмици по-късно...
Публикувано

Доста голям ъпдейт:

u3upyta5.jpg

gu2y8ebu.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 10 месеца по-късно...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...