asen4o0 Публикувано Юни 15, 2013 Публикувано Юни 15, 2013 Определено ще се играе. Само дано да не върви много зле на 4S. Цитирай
Grievous Публикувано Юли 9, 2014 Публикувано Юли 9, 2014 След малко повече от година чакане, от Gameloft съобщиха, че са готови с датата за пускане на Modern Combat 5: Blackout. Това ще стане на 24.07.14 г. Играта ще се появи едновременно за iOS и Android устройства. Ето няколко шота и видео към този момент: 2 Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 24, 2014 Публикувано Юли 24, 2014 https://itunes.apple.com/bg/app/modern-combat-5-blackout/id656176278?mt=8 2 Цитирай
iPhoneman Публикувано Юли 28, 2014 Публикувано Юли 28, 2014 Мен ми хареса играта, чак да не повярвам, че тези са направили нещо горе-долу добро. Чакам обаче MFi съпорта и отивам да трепя шматки онлайн сега без мишка не ми е удобно дано с джойстик е по-добре. Температура вдига да, но не ми се струва, че е повече от други игри, които са "горещи". Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 29, 2014 Публикувано Юли 29, 2014 чак да не повярвам, че тези са направили нещо горе-долу добро. . Нищо не каза!! Цитирай
mirror Публикувано Юли 29, 2014 Публикувано Юли 29, 2014 На въйпада играта е супер! Май**** му на греенето и батерията! Цитирай
iPhoneman Публикувано Юли 29, 2014 Публикувано Юли 29, 2014 Ако я играех на iPad въобще нямаше да им дам пари на тези щот рекламираха с един буилд и пуснаха играта в продажба с друг уж с по-добър перформанс, но графиката зле. Типично за Copyloft, винаги недовършена работа, а да не говорим, че играта излезе без MFi поддръжка, ужасно зле са тези хора. Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 29, 2014 Публикувано Юли 29, 2014 Ти не си добре! Не коментирам въпросната игра (макар и тя да е далече от крайните ти изказвания), но да кажеш за Геймлофт подобни неща е нелепо! Ти обаче винаги си с крачка пред всички нас та може и да си прав. Цитирай
iPhoneman Публикувано Юли 29, 2014 Публикувано Юли 29, 2014 Бъзикаш ли ме не съм казал, че играта е зле и я купих в 00:01 още с излизането, въпреки че играх малко, хареса ми, но чакам за джойстика. МС4 я изтрих на 5 минута щот не ми допадна никак. Най-добре от всичко е, че няма IAPS в играта, но пък се оакаха с маркетинга, пуснаха един буилд за тестове и реклама, а съвсем друг в продажба щот не може да не се изложат с нещо. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.