Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано

Здравейте,

Тъй като ми е адски неудобно да си вкарвам СИМ картата в телефона всеки път, когати искам да си проверя оставащите MB на iPad-а, вчера започнах да търся приложение, което да ми помогне. На телефона си мога да набера *123# (за виваком), но на таблета няма как да стане.

Оказа се обаче, че такова приложение не съществува. Единственото, което открих е QueryUSSD в Cydia, но то не поддържа iPad 3. Някой сблъсквал ли се е с този проблем, и открил ли е решение?

14 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Специално за Виваком май няма решение за сега. За мтел може да се проверяват, като се влезе през айпада на сайта им - зарежда се мобилна версия и там има проверка на мегабайти. Вариантът е да почнеш да ги тормозиш вива на кол центъра и я взели да направят нещо по въпроса с таблетите..

• 0
Публикувано

на 1число, когато ми "влиза" новия пакет Setting >> General >> Usage >> Cellular usage >> Resset statistics . Аз така ги следя.

• 0
Публикувано

Прекалено съм разсеян да го правя всеки месец. :D

Явно ще трябва да тормозя vivacom.

• 0
Публикувано

Забравих да спомена, че и аз в момента така си ги следя на телефона, понеже плана ми не поддържа проверка на мб-и.

За да не забравям да ресет-на, съм си направил събитие в календара с аларма, което се повтаря всеки месец. Това е решението за момента.

Sent from my iBrain using iFingers.

• 0
Публикувано (редактирано)

Не само. Има и куп други приложения, които вършат тази работа и известяват при достигане на зададения лимит.

https://itunes.apple.com/bg/app/download-meter-track-data/id529090535?mt=8

https://itunes.apple.com/bg/app/data-usage/id386950560?mt=8

https://itunes.apple.com/bg/app/data-counter-data-usage-for/id397348286?mt=8

https://itunes.apple.com/bg/app/data-monitor-manage-your-usage/id632039115?mt=8

Редактирано от chayanne
  • 0
Публикувано

Сега ще си дръпна Data Counter, че от към интерфейс ме грабна. :) Благодаря и на двама ви!

• 0
Публикувано (редактирано)

Аз ползвам DataMan Next и съм доволен от нея. (снимки за сравнение между нея и тази от оператора)

2q2gthz.png2q0128h.png

Редактирано от mariankata
  • 0
Публикувано

VIVACOM най-после стартира дългоочакваната от клиентите услуга за онлайн проверка на сметката и допълнителни екстри, които са достъпни през www.vivaonline.bg. На този адрес можете да следите детайлно изразходваните минути, да изпращате безплатни SMS-и и да съобщите за проблем.

• 0
Публикувано

И след 10 мин регистрации, кодове и пароли пак не ми изкарва колко МБ съм изразходвал.. Става въпрос за план Вива Free.

• 0
Публикувано

VIVACOM най-после стартира дългоочакваната от клиентите услуга за онлайн проверка на сметката и допълнителни екстри, които са достъпни през www.vivaonline.bg. На този адрес можете да следите детайлно изразходваните минути, да изпращате безплатни SMS-и и да съобщите за проблем.

Ей, тъкмо си купих приложение за целта и го стартираха.

Хах, сега проверих, и не ми изкарва никаква информация за картата на iPad-а. Има графа Traffic Unlimited M и до там. Свивакомска работа.

• 0
Публикувано

Аз не съм звънял да им пищя, понеже нещо са ми объркали плана (в добро за мен). По принцип имам 500мб на висока скорост. Но всеки месец правя по около 700-800 и все е бързо. Трябва някой път да опитам да видя доколко ще стигна :)

• 0
Публикувано

Стара тема, но да допълня, че Вивиком все още няма опция за проверка на оставащи МБ.

• 0
Публикувано

Направо изкърти с мнение!!!

*123*3# и зелената слушалка--Проверка на оставащи SMS,MMS,MB

*123*2# Оставащи минути

*123*1# Текуща сметка

Или *123# И си избираш опция ( от пет възмовни)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...