clubzendo Публикувано Юни 23, 2013 Публикувано Юни 23, 2013 Здравейте колеги, по принцип никога не съм се занимавал с подобна операционна система (освен на IPhone 3gs и 4gs) ,но една позната ме помоли да и погледна горепосоченият лаптоп ,когато го включи се появява логото (ябълката) и от долу започва някакъв прогрес и до там,оставял съм го няколко часа и няма никакъв ефект,не зарежда нищо,опитах всякакви действия които са описани в интернет ,когато натисна и задържа Alt и стартирам ,излиза картинка на един хардиск ,под него стрелка на горе и под всичкото това уаерлес,посочвам мрежата и ...отново ябълката и прогреса и нищо не става,вариантите за натискане на cmd +r не водят до никакви резултати. Моля за някаква помощ какво да направя,в момента съм в Пловдив и ако има колега който е в същият град и разбира от тези неща,разбира се ще си заплатя,да помага,ако ли не,някакви съвети какво може да се направи че да тръгне лаптопа. Поздрави Цитирай
stangen Публикувано Юни 23, 2013 Публикувано Юни 23, 2013 Пусни го с Command+V за verbose mode и гледай до къде буутва. Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 23, 2013 Публикувано Юни 23, 2013 Няма да се оправи. Има липсващи или повредени системни файлове, като причината може да е доста разнообразна - от кофти хдд, до кофти юзърка Намери си буутваща флашка със същата ОС или си я направи(може и под боза, гугълни). При зареждане на мака задържаш опшън(алт) и посочваш флашката. От нея отваряш диск ютилити, намираш системния диск и в таба first aid даваш repair disc. Ако са дребни липси само, ще палне. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.